BentonKlairsCosrxKORIKA
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   96
  •   18
  •   5
  •   2
  •   3
Bestsellerek

Miért érdemes kipróbálni a koreai kozmetikumokat?

Merítsen ihletet a koreai bőrápolási rituálékból, és legyen arcbőre ragyogóan szép, mint az ázsiai nőké! A koreai kozmetika méltán lett az utóbbi évek fenoménje. A kiváló minőségű, megfizethető termékek joggal hódítanak világszerte.

 

A Korean Beauty sok tekintetben különbözik a klasszikus, nálunk megszokott szépségápolástól. Több mint 12 különféle termék – egyebek közt arcápoló olajok, tápláló ampullák vagy arcszérumok – használatát foglalja magába. A koreai fekete maszk vagy a koreai BB krémek a beauty világ csúcstermékei közé tartoznak. A koreai kozmetika a bőr iránti tiszteleten alapul, parabén mentes, és olyan speciális, természetes összetevőket tartalmaz, mint a ginzeng, a chia mag, a burgonya vagy a csiganyálka. A koreai arcápolás mindig bőrének egyedi igényeiből indul ki.

Fedezze fel a koreai kozmetika legjobb márkáit:

A Missha kozmetikumok olyan, nem hagyományos összetevőket tartalmaznak, mint a gyümölcssavak, a faszén vagy a tengeri növényi kivonatok. Elsősorban Missha Pure Source maszkjai ismertek.

A koreai Erborian kozmetikumok a régi, szigorúan őrzött koreai receptúrákat ötvözik a legújabb technológiákkal. Próbálja ki például Erborian Bamboo arcbőr mattító szérumát!

A koreai Mizon márka már számos szabadalmat szerzett a kozmetikai gyártás területén. Az arcbőr regenerálódását serkentő és ráncmegelőző hatású csigaszekréció szűrlet felhasználásáról ismert. Termékkínálata hatékony ránctalanító krémeket és szérumokat tartalmaz.

A KORIKA márka elsősorban jó minőségű, nemcsak arcra, hanem kézre vagy talpra is használható fátyolmaszkokra szakosodott. Aktív anyagaik között található például 24 karátos arany, selyem- és levendula-kivonatok vagy a gleccservíz.

A koreai Klairs márka csakis a leghatékonyabb, friss összetevőkre alapozza termékeit, amelyek a legérzékenyebb arcbőrre is alkalmasak. Kozmetikumai kellemesen nyugtató hatásúak.

Próbálja ki Ön is a K-Beauty márkák minőségi készítményeit, és kényeztesse arcbőrét, amíg tökéletes nem lesz!

teljes szöveg szöveg elrejtése