Skip to main content

Pirosítók

Szűrő
Ár

Ajándékok és akciók
Értékelés
 •   47
 •   6
 •   7
 •   2
Bestsellerek

Arcpirosítók

Pirosító vagy arcrúzs kiváló segítőtárs, amely az arcával kész csodákat művel. Az arcpirosítóval nemcsak egészséges megjelenést adhat az arcának, hanem az arcformáját is korrigálhatja vele, vagy akár el is tüntethet pár évet. Csak meg kell találni az igazit, és helyesen kell használni.

Hogyan válassza ki az arcpirosító színét?

Az arcpirosító színét kétféleképpen tudja kiválasztani: vagy az ajkai színe szerint vagy a bőre és a hajszíne szerint. Az első eset az egyszerűbb. Olyan színű arcpirosítót keressen, amely legjobban hasonlít az ajkai természetes színéhez.

A második variáció esetén is egyszerű a szabály: világosabb típusok = világosabb árnyalatú arcpirosító, sötétebb típusok = sötétebb árnyalatú arcpirosító:

 • Szőkék: világos rózsaszín vagy barackszínű arcpirosító
 • Sötét hajúak: aranybarna arcpirosító vagy bordó, sötét piros és lazacszínű árnyalatok
 • Vörös hajúak: barack- vagy homokszínű arcpirosító

Púderes vagy folyékony pirosító: Melyik a legjobb?

Mindig az arcbőrtípustól függ. A púderes arcpirosító a vegyes és zsíros arcbőrre legmegfelelőbb, mivel egy kis mattítás nem árt ennek a típusnak. Ha viszont száraz arcbőre van, télen vagy egész évben, akkor a folyékony vagy a krémes arcpirosító lesz a legmegfelelőbb. Világosítja az arcbőrt, anélkül, hogy kiemelné a bőrhibákat, ráadásul ajakrúzsként is jó szolgálatot tehet.

Mivel vigye fel az arcpirosítót?

Nélkülözhetetlen egy megfelelően kiválasztott kozmetikai ecset. A púderes arcpirosítót nagyobb, ferdére vágott ecsettel vigye fel. Cél, hogy az arcpirosítót csak könnyedén porosítsuk az arcra, hogy a szín tónusa könnyed és levegős legyen. A túl hangsúlyos felvitel természetellenes, mesterséges hatást kelt. A krémes arcpirosítót legcélszerűbb sminkszivaccsal felvinni.

Hogyan alkalmazza az arcpirosítót?

 1. Csücsörítsen az ajkaival, hogy kiemelkedjenek az arccsontok, amelyekre az arcpirosítót felviszi.
 2. Ha szélesebb az arca, akkor vigye fel az arcpirosítót a fülétől az orráig ferdén függőlegesen.
 3. Ha keskenyebb az arca, akkor vigye fel az arcpirosítót vízszintesen.
 4. Ha túl sok arcpirosítót sikerült felvinni, akkor egy tiszta ecsettel törölje le az arcáról a felesleget, és egy kis púderral finomítsa.

Válasszon a különböző alkalmakra a praktikus arcpirosító stiftek, arcpirosító sminkpaletták vagy a nedves hatású krémes arcpirosítók közül. Az arcpirosítóhoz szerezzen be bőrvilágosítót vagy bronzosítót is.