Cumisüveg melegítők

Cumisüveg-melegítő és tápszermelegítő

A babatápszer melegítése sokkal egyszerűbb egy praktikus cumisüveg-melegítő használatával! Szerezze be ezt a hasznos eszközt, amely egyenletesen melegíti fel az üveg tartalmát a tökéletes hőmérsékletre – akár mellszívóval lefejt tejjel táplálja a babát, akár anyatej-helyettesítő tápszert használ, vagy éppen most tér át az anyatejről a hozzátáplálásra. Egyes cumisüveg-melegítők még a fagyasztott bébiétel felolvasztására vagy a cumisüvegek fertőtlenítésére is képesek. Mi eláruljuk Önnek, hogyan működik a tápszermelegítő, és hogyan választhatja ki a legjobban!

Hogyan működik a bébiétel-melegítő

A cumisüveg-melegítő a vízfürdő elvén működik. A víz folyamatosan kering benne, így a bébiétel egyenletesen és optimális hőmérsékletre melegszik fel. Tápszermelegítő használata mellett tehát nem keletkeznek forróbb pontok, amelyek az étkezés során megégethetik a babát.

Tápszermelegítő használata előtt mindig tanulmányozza át a használati utasítást. Egyszerűen helyezze a cumisüveget a készülékbe, és állítsa be az adott mennyiségű tej kívánt hőmérsékletét. Ezt elérve a cumisüveg-melegítő megtartja a kívánt hőmérsékletet, vagy egyszerűen kikapcsol. Mindig ellenőrizze, hogy a készülék fel van-e töltve vízzel, ellenkező esetben meghibásodhat.

Hogyan válasszunk cumisüveg-melegítőt

A cumisüveg-melegítő kiválasztása során figyeljen az űrtartalmára, a kiegészítő funkciókra és arra is, hogy milyen cumisüvegeket támogat az adott típusú készülék. Otthoni használatra tökéletes egy hálózatról működő tápszermelegítő, viszont ha Ön szívesen utazgatna a babával, válasszon inkább egy autós cumisüveg-melegítőt, amely bárhol megoldja a tápszer előkészítését!

 • Az elektromos bébiétel-melegítő tökéletes eszköz otthoni használatra. Konnektorhoz csatlakoztatható, és nagyon gyorsan melegíti fel a bébiételt.
 • A multifunkciós cumisüveg-sterilizáló és -melegítő a melegítő funkció mellett képes az üvegek és tartozékaik fertőtlenítésére is.
 • Az úti tápszermelegítő különleges készülék, amely az autó szivargyújtójához csatlakoztatható, vagy kézzel aktiválható, zselés betéttel működik. Egyes elektromos bébiétel-melegítők szivargyújtós kiegészítő adapterrel rendelkeznek, így otthon és út közben is használhatóak.

A cumisüveg-melegítők további funkciói

A választás során döntő fontosságúak a kiegészítő funkciók, amelyek még könnyebbé tehetik a bébiételek elkészítését. A multifunkciós cumisüveg-sterilizáló és -melegítő helyet takarít meg a konyhában, a késleltetett indítás pedig az éjszakai tápszerkészítést teszi egyszerűbbé.

 • Automatikus kikapcsolás – miután elérte az optimális hőmérsékletet, a készülék kikapcsol.
 • Időzítő – beállítható vele a melegítés időtartama.
 • Hangjelzés – jelzi a melegítés végét.
 • Késleltetett indítás – beállítható vele a cumisüveg-melegítő automatikus bekapcsolásának ideje.
 • Kiolvasztás – lehetőséget nyújt a tej és a bébiétel lassú kiolvasztására.
 • Sterilizáló – fertőtleníti a cumisüvegeket és tartozékaikat.
 • Digitális kijelző – az áttekinthetőségért és a készülék egyszerűbb irányításáért.
 • Víz nélküli bekapcsolás elleni biztosíték – megelőzi a készülék károsodását, ha nincs benne víz.

Takarítson meg időt és vesződségeket a baba tejének és ételeinek előkészítése során: a praktikus bébiétel-melegítőn csak be kell állítani a kívánt hőmérsékletet, és a készülék Ön helyett mindenről gondoskodik! A notino.hu-n további eszközöket is talál a baba táplálásához, például anyatejtároló zacskókat, valamint bébiételeket és -italokat.