Ugrás a fő tartalomhoz

Csak eredeti terméket kínálunk

17 éve igyekszünk szebbé tenni Európat. Mind a 16 millió elégedett vásárlónk azt bizonyítja, hogy jó úton járunk. Ugyanakkor ez nagy kötelezettség is. Elkötelezettség a legjobb és legmagasabb minőségű termékek kiválasztása mellett, a legrövidebb időn belüli kiszállításban, mindig elérhető lenni, élménnyé tenni a vásárlást, a legjobb ajánlatokat biztosítani, folyamatosan javulni és megbízható partnernek lenni. És mindenekelőtt elkötelezettség, hogy együtt még elérhetőbbé tegyük a szépséget. Minden alkalommal. Bárhol a világon.

Termékeink eredetisége ezzel kéz a kézben jár. Röviden: elképzelhetetlen számunkra, hogy vásárlóinknak ne eredeti termékeket adjunk el. Nem felejtjük el, hogy éppen nekik köszönhetjük, hogy most ott tartunk, ahol. Többször is elnyertük Az Ország Boltja címet Szépség és egészség kategóriában.

Küldetésünk, hogy a szépség elérhető legyen

Emlékszik azokra az időkre, mikor a tévé vagy a hűtő drágább volt az üzletben, mint az interneten? Mivel a webáruházaknál minden folyamatot hatékonyan egy helyről kezeltek, ezért megengedhették maguknak az alacsonyabb árakat. Ma az elektronika árai alapvetően megközelítik egymást. Az elektronikában nem, de a szépség világában mindig a legjobb ajánlatok úttörői voltunk és vagyunk.

A saját logisztikai központunknak, raktározási rendszerünknek, disztribúciónak, rendszereinknek és technológiáinknak köszönhető megtakarításaink az ügyfeleinknek nyújtott rendkívüli ajánlatokban tükröződnek vissza. Abból is merítünk, hogy az e-kereskedelemnek nincsenek határai. Mivel 24 országban működünk, Európa-szerte tárgyalhatunk a legjobb ajánlatokról, így elérhetőbbé téve a szépséget.

Nagyra értékeljük a bizalmát. Ezért a nálunk beszerezhető termékek eredetiségét teljes mértékben garantáljuk. Amennyiben szeretne meggyőződni bármelyik termék minőségéről, látogasson el valamelyik üzletünkbe és próbálja ki saját bőrén a kívánt terméket.

 

Kérdése van? Írjon nekünk.
A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​