Csak eredeti terméket kínálunk

A nálunk megvásárolható terméket cégünk egyenesen a gyártótól rendeli meg, kizárólag eredeti termékek forgalmazásával foglalkozunk. Ez a tény egyszerűen lehetetlenné teszi, hogy rossz minőségű áru, esetleg hamisítvány kerüljön kínálatunkba. Tehát a nálunk megvásárolható illatok ugyanazoktól a gyártóktól származnak, mint amilyeneket a klasszikus boltok árulnak.

2004 óta vagyunk a piacon, ez alatt az idő alatt több tízezer elégedett vásárlót szolgáltunk ki. Ha termékeink nem lennének a legjobb minőségben, ez a tény már régen napvilágra került volna. Ebben az esetben nemcsak az állami intézmények büntetésére számíthatnánk, de költséges perre is a gyártókkal.

A termék minőséggaranciáját bizonyíthatják partnereink referenciái is. Termékeinket számos klasszikus boltba, parfümériába is szállítjuk Csehország területén, valamint együttműködünk számos légitársasággal, akik parfümjeinket repülőik fedélzetén kínálják, továbbá kiadókkal, akik termékeinket nyereményjátékokban ajándékként adják a versenyzőknek.

Miért vagyunk mégis olcsóbbak?

„Miért ilyen olcsó?” – ez vásárlóink leggyakoribb kérdése. Mégis hogy lehetséges, hogy termékeink ára akár 70 százalékkal alacsonyabb, mint a klasszikus parfümériákban, pedig ugyanattól a gyártótól származnak?

A válasz nagyon egyszerű. A klasszikus parfümériáktól eltérően jóval alacsonyabb piaci árréssel dolgozunk, nem kell magas bérleti díjakat fizetnünk az üzlethelyiségekre az üzletközpontokban, főtereken, stb. Ezek a bérleti díjak a legkisebb üzlet számára is több százezres költséget jelentenek havonta. Ehhez még hozzá kell számolni az alkalmazottak bérét, berendezés árát, stb. Mi sokkal több parfümöt kínálunk, mint a klasszikus boltok, nagyban vásárolunk a gyártótól, és épp ezért jó felvásárlási árat kapunk tőlük.

Ennek köszönhetően olyan alacsony áron tudjuk termékeinket kínálni, amilyet máshol nem talál.
 

Kérdése van? Írjon nekünk.

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


A Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057 részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Önnek jogában áll kifogást emelni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

Menu