Csak eredeti terméket kínálunk

A termékek, amelyek nálunk vásárolhatóak, kizárólag hivatalos beszállítóktól érkeznek. Ez biztosítja számunkra az eredeti és minőségi termékek forgalmazását. A nálunk megvásárolható illatok ugyanazoktól a beszállítóktól származnak, akik a klasszikus boltokba is szállítanak.

2004 óta vagyunk a piacon, ez alatt az idő alatt több tízezer elégedett vásárlót szolgáltunk ki. A kezdetektől eredeti termékeket értékesítünk. Az ellenkezője éles ellentétben áll az etikai kódexünkkel. Folyamatos növekedésünket bizonyítja a hosszútávú elkötelezettségünk, a szolgáltatásaink és az általunk értékesített áruk magas minősége.

A termék minőséggaranciáját bizonyíthatják partnereink referenciái is. Termékeinket számos klasszikus boltba, parfümériába is szállítjuk Csehország területén, valamint együttműködünk számos légitársasággal, akik parfümjeinket repülőik fedélzetén kínálják, továbbá kiadókkal, akik termékeinket nyereményjátékokban ajándékként adják a versenyzőknek.

Miért vagyunk mégis olcsóbbak?

„Miért ilyen olcsó?” – ez vásárlóink leggyakoribb kérdése. Mégis hogy lehetséges, hogy termékeink ára akár 70 százalékkal alacsonyabb, mint a klasszikus parfümériákban, pedig ugyanattól a gyártótól származnak?

A válasz nagyon egyszerű. A klasszikus parfümériáktól eltérően jóval alacsonyabb piaci árréssel dolgozunk, nem kell magas bérleti díjakat fizetnünk az üzlethelyiségekre az üzletközpontokban, főtereken, stb. Ezek a bérleti díjak a legkisebb üzlet számára is több százezres költséget jelentenek havonta. Ehhez még hozzá kell számolni az alkalmazottak bérét, berendezés árát, stb. Mi sokkal több parfümöt kínálunk, mint a klasszikus boltok, nagyban vásárolunk a gyártótól, és épp ezért jó felvásárlási árat kapunk tőlük.

Ennek köszönhetően olyan alacsony áron tudjuk termékeinket kínálni, amilyet máshol nem talál.
 

Kérdése van? Írjon nekünk.
A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​