Mi a London Look?

 
  Kiszámíthatatlan. Individualista. Hiteles. Független. A look több mint a ruha és a smink. A look személyiség. Karakter. Páratlanság. Ez én vagyok. Modern? Nem modern? Te vagy az, aki meghatározza, hogy miben érzed jól magad. Felejts el minden címkét és előítéletet. Nem vagyok tökéletes. Páratlan vagyok. Nem létezik még egy olyan személy, mint én, és pont ez tetszik nekem a legjobban! Vége a korlátoknak! Ne hagyd magad meggyőzni arról, hogy ez a stílus nem neked való, vagy arról, hogy nem áll jól neked bármilyen smink!

teljes szöveg szöveg elrejtése

A Rimmel márka

Legyen bátorsága átlépni a szépség határait. A Rimmel dekoratív kozmetika ledönti a konvenciókat, a hagyományostól eltérő lookot hoz létre. Folyamatosan új módszereket keres és talál arra, hogy ön a lehető legjobban fejezhesse ki önmagát.

 

Ez a londoni márka már a kezdetektől fogva forradalmi volt. 1834-ben alapította Eugene Rimmel, akinek a legeslegelső terméke – a Rimmel szempillaspirál – azonnal kultikussá vált. Abban az időben a káros adalékanyagoktól mentes összetétele és az a tény, hogy mindenki megengedhette magának, egyedülálló volt. A Rimmel név így végül egy olyan fogalommá vált, mely a szempillaspirálnak, mint olyannak az általános megnevezése lett, és megszületett a legendás jelmondat: „Get the London Look“. Napjainkban a Rimmel szempillaspirál, a Rimmel körömlakk, a Rimmel rúzs vagy a Rimmel alapozó a széles portfóliónak csak töredékét teszi ki. Ne féljen a sminkkel kísérletezni, hagyja felszínre törni egyéniségét, váljon azzá, aki lenni szeretne. A Rimmel termékek kihívást jelentenek a korlátainak, így vegye a bátorságot, és rombolja le azokat.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Legkeresettebbtől Ár szerint

12 3 4

12 3 4 Továbbiak megtekintése