Pénzvisszafizetési garancia

INDOKLÁS NÉLKÜLI ELÁLLÁS (ÁRU VISSZAKÜLDÉSE)

Rosszul választott? Velünk nem kell félnie a parfüm és a kozmetikumok kiválasztásától. Nálunk 90 napon belül indoklás nélkül is el lehet állni a szerződéstől.

Mikor állhatok el indoklás nélkül a szerződéstől?

Nálunk minden terméket visszaküldhet, amit nálunk vásárolt. Kivéve azt az árut ami:

a) Az Ön kérésének megfelelően módosításra került, illetve az alapján készült (pl.: gravírozott termék, csomagolás)

b) Higiéniai okok miatt nem küldhető vissza (pl.: felbontott kozmetikumok és egyéb termékek, melyek közvetlenül érintkeznek a bőrrel)

Abban az esetben, ha az árut ajándékként, illetve környezetbarát módon kéri becsomagolni, nem lehet elállni az ajándék-, illetve környezetbarát csomagolásra vonatkozó szerződéstől, ha az áru már becsomagolásra került, és ezzel a szolgáltatás megvalósult. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az árut a megrendelést követően haladéktalanul becsomagoljuk Önnek.

Továbbá nem lehet elállni a szerződéstől ajándékcsomagolású termékek esetén abban a pillanatban, amint az árut már becsomagoltuk Önnek. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a törvény szerint felelősséggel tartozik a termék természetének, tulajdonságának és működésének megismeréséhez szükséges, nem megfelelő bánásmódból következő értékének csökkenéséért (pl.: amennyiben a parfümöt azután is használja, miután már egyszer kipróbálta). Ezért ilyen esetben csak arányos részösszeget tudunk Önnek visszatéríteni.

Mit kell tennem indoklás nélküli szerződéstől való elállás esetén?

A termék átvételétől számított 90 napos határidőn belül közölje velünk a szerződéstől való elállási szándékát. Az a legjobb, ha az info@notino.hu e-mail címen vagy a +3642-220141 telefonszámon lép velünk kapcsolatba. A szerződéstől való elálláshoz az itt található mintaűrlapot is használhatja.

A terméket késedelem nélkül, azonban legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül küldje meg nekünk a 1117 Budapest, Bercsényi utca 21. Notino címre, vagy személyesen vigye be valamelyik üzletünkbe. Amennyiben a szerződés megkötésével összefüggésben ingyenes ráadás terméket („ajándékot“) kapott tőlünk, ezt az ajándékot is vissza kell szolgáltatnia.

A termék vételárát legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül visszafizetjük Önnek. Azonban a törvény értelmében a fizetéssel addig várhatunk, amíg az árut vissza nem adja. Abban az esetben, ha az áru kézbesítésétől számított 14 napon belül áll el a szerződéstől, úgy a termék visszaküldésének a legolcsóbb ajánlott szállítási módnak megfelelő mértékű költségtérítés is megilleti.

Elérhetőségek

Az indoklás nélküli szerződéstől való elállással kapcsolatos valamennyi kérdésére szívesen válaszolunk, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot az info@notino.hu e-mail címen vagy a +3642-220141 telefonszámon.

Kérdése van? Írjon nekünk.
A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​