Ugrás a fő tartalomhoz

Pénzvisszafizetési garancia

INDOKLÁS NÉLKÜLI ELÁLLÁS (ÁRU VISSZAKÜLDÉSE)

Rosszul választott? Velünk nem kell félnie a parfüm és a kozmetikumok kiválasztásától. Nálunk 90 napon belül indoklás nélkül is el lehet állni a szerződéstől.

A regisztrált Vásárlóknak lehetőségük van közvetlenül visszaküldeni a termékeket a vásárlói fiókon keresztül.

Mit kell tennem indoklás nélküli szerződéstől való elállás esetén?

A termék átvételétől számított 90 napos határidőn belül közölje velünk a szerződéstől való elállási szándékát. Az a legjobb, ha az [email protected] e-mail címen vagy a +3642-220141 telefonszámon lép velünk kapcsolatba. A szerződéstől való elálláshoz az itt található mintaűrlapot is használhatja.

A regisztrált Vásárlóknak lehetőségük van közvetlenül visszaküldeni a termékeket a vásárlói fiókon keresztül. Csak válassza ki a visszaküldendő termékeket a megrendeléseim szekcióban. A termékeket visszaküldheti postával, vagy visszaviheti bármelyik üzletünkbe. A visszaküldött termék státuszát, egyaránt nyomon követheti a vásárlói fiókjában. 

A terméket késedelem nélkül, azonban legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül küldje meg nekünk az EXPANDECO – NOTINO, 2151 Fót-Sikátorpuszta, Hrsz.: 5453/18. FLK – Magyar Posta címre, vagy személyesen vigye be valamelyik üzletünkbe. Amennyiben a szerződés megkötésével összefüggésben ingyenes ráadás terméket („ajándékot“) kapott tőlünk, ezt az ajándékot is vissza kell szolgáltatnia.

A termék vételárát legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül visszafizetjük Önnek. Azonban a törvény értelmében a fizetéssel addig várhatunk, amíg az árut vissza nem adja. Abban az esetben, ha az áru kézbesítésétől számított 14 napon belül áll el a szerződéstől, úgy a termék elküldésének az általunk ajánlott legolcsóbb kiszállítási módnak megfelelő mértékű költségtérítés is megilleti.

Mikor állhatok el indoklás nélkül a szerződéstől?

Nálunk minden terméket visszaküldhet, amit nálunk vásárolt. Kivéve azt az árut ami:

a) Az Ön kérésének megfelelően módosításra került, illetve az alapján készült (pl.: gravírozott termék, csomagolás)

b) Higiéniai okok miatt nem küldhető vissza (pl.: felbontott kozmetikumok és egyéb termékek, melyek közvetlenül érintkeznek a bőrrel)

Abban az esetben, ha az árut ajándékként, illetve környezetbarát módon kéri becsomagolni, nem lehet elállni az ajándék-, illetve környezetbarát csomagolásra vonatkozó szerződéstől, ha az áru már becsomagolásra került, és ezzel a szolgáltatás megvalósult. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az árut a megrendelést követően haladéktalanul becsomagoljuk Önnek.

Továbbá nem lehet elállni a szerződéstől ajándékcsomagolású termékek esetén abban a pillanatban, amint az árut már becsomagoltuk Önnek. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a törvény szerint felelősséggel tartozik a termék természetének, tulajdonságának és működésének megismeréséhez szükséges, nem megfelelő bánásmódból következő értékének csökkenéséért (pl.: amennyiben a parfümöt azután is használja, miután már egyszer kipróbálta). Ezért ilyen esetben csak arányos részösszeget tudunk Önnek visszatéríteni.

Elérhetőségek

Az indoklás nélküli szerződéstől való elállással kapcsolatos valamennyi kérdésére szívesen válaszolunk, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen vagy a +3642-220141 telefonszámon.

Kérdése van? Írjon nekünk.
A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​