Ugrás a fő tartalomhoz

TOM FORD

TOM FORD

 Érzéki elegancia, luxus és exkluzivitás. Ez az amerikai Tom Ford márka, amely alapítójához hasonlóan egyedülálló módon köti össze önmagában a kifinomultságot a túlzott, provokatív bájjal. A Tom Ford parfümök kitűnnek szokatlanságukkal és eredetiségükkel, és meglepő kombinációk és kibontakozások intenzív illatába burkolják be viselőjüket.

A Tom Ford luxusmárka 2005-ben született meg, a korábban a Gucci és az Yves Saint Laurent cégek kreatív igazgatói posztjain dolgozó Tom Ford divattervező önálló projektjeként. A divat, a dizájn és a divatbemutatók mólójától már nem volt messze az első illat megalkotása. A Tom Ford Black Orchid értékesítése 2006-ban kezdődött és finoman keleties, virágos aromáját csokoládé tónusokkal árnyalva megszerették nemcsak a nők, hanem a férfiak is az egész világon. Mint ahogy maga a márkaalapító mondta, minden Tom Ford parfüm a maga nemében uniszex és bárki viselheti.

Próbálja ki a saját bőrén a Tom Ford márka Eau de Parfum világának szokatlan összetételét és gazdagítsa gyűjteményét ötletes formatervezett üvegcséivel. A Tom Ford Ombré Leather a csábos kalandor auráját kínálja Önnek, míg a Tom Ford Lost Cherry a cseresznyés édesség felhőjébe fogja Önt burkolni. A kísérletezőbb elképzelésként felfogható Tom Ford Tobacco Vanille vagy Tom Ford Oud Wood niche illatokat  a Private Blend kollekcióban fogja megtalálni, amely az amerikai tervező számára „az illatok személyes laboratóriuma“. A Tom Ford Noir és a Tom Ford Noir Extreme termékeket ugyanakkor a titokzatos és intenzív illatkompozíciók szerelmesei fogják értékelni.

teljes szöveg szöveg elrejtése