Szemöldökceruza

Az ápolt szemöldök hangsúlyozza a szemet, és kifejezővé teszi az arcot. A tökéletes megjelenéshez megfelelő színűnek, formájúnak és szélességűnek kell lennie.

 

A természet nem áldotta meg tökéletes szemöldökkel? Nem baj! A jó szemöldökceruza, a gél és az árnyékolók, vagy egy szemöldök szett segít ezen. Mit válasszon a szemöldökére?

Szemöldökceruza

A szemöldökceruza a szemöldök erőteljesebb hangsúlyozására szolgál. Az a nagyszerű benne, hogy olyan helyeket is kitölthet vele, ahol nincs szőrszál. Először fésülje meg a szemöldökét, majd gyengéden vonalazva rajzolja természetes formára.

Szemöldökárnyalók

A szemöldökárnyalók az arany középutat jelentik. Természetesen utánfestik a szemöldököt és segítenek véglegesíteni a formáját. Szemöldök festéséhez készült speciális kúpos ecsettel vihető fel, a kívánt formát a szemöldök felső vonala mentén kell megrajzolni vele. Végezetül a szemöldököt szemöldökspirállal ki kell fésülni.

Szemöldök gél

A szemöldök gél illetve szemöldökspirál a szemöldök minden egyes szőrszálát gyengéden kirajzolja és kiemeli a színét. Az összhatás ugyanakkor finom és természetes.

Az árnyékoló, a szemöldökspirál és a szemöldökceruza színét mindig a haja színe szerint válassza meg, hogy az összhatás természetes legyen. A Notino a színes árnyékolók széles színválasztékát kínálja. Válassza ki közülük az Önnek leginkább megfelelőt!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek