MaybellineBrow Ultra Slim automatikus szemöldökceruza

6×
Maybelline Brow Ultra Slim automatikus szemöldökceruza
Maybelline Brow Ultra Slim automatikus szemöldökceruza
árnyalat Light Blond 9 g
1 680Ft

18 666,67Ft / 100 g, áfával
Kód: MAY0513 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Maybelline Brow Ultra Slim
Tulajdonságok

Semmi nem teszi olyan szikrázóvá a tekintetet, mint az ápolt szemöldök íve. A Maybelline Brow Ultra Slim csavaros szemöldökceruza hegye mindössze 1,5 mm széles, ami tökéletesen leképezi a természetes szálakat. Krémes összetétele nem hagy foltokat, tartósságot kölcsönöz, és ennek köszönhetően a ceruza nem törik. A másik végén lévő praktikus kefe segít Önnek a már majdnem tökéletes szemöldök alakjának finomításában és a megfelelő forma megadásában.

Tulajdonságai:

  • ultravékony szemöldökceruza
  • a nagyon természetes hatásért 
  • könnyen felvihető
  • egész nap tart
  • praktikus kefével a formázás utolsó lépéséhez

Alkalmazása:
A szőrszálakat utánzó vékony vonásokkal töltse ki teljes hosszában a szemöldököt. Ezután a kefe segítségével fésülje a szőrszálakat felfelé, majd oldalra.

Tulajdonságok

Szín
világosbarna

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline Brow Ultra Slim5