Hajfestés otthon

Olyan megoldást keres, ami elfedi az ősz hajszálait, és új életre kelti a hajszínét, de nem kell fodrászra költenie?

 

Ha pénzt és időt is szeretne spórolni azzal, hogy nem kell szabad időpontra várakoznia, próbálja ki az otthoni hajfestésre szolgáló hajfestékek valamelyikét. Pillanatok alatt olyan ragyogó lesz a hajszíne, amivel az egész környezetét elkápráztathatja.

A selymes és ragyogóan festett haj miatt nem kell feltétlenül fodrászatba mennie. Könnyen és gyorsan megoldható a hajfestés otthon is. Csak ki kell választania színező gél-, sampon- és hajfesték-kínálatunkból pontosan azt a terméket, amely megfelel az elképzelésének. Ezekkel gond nélkül elfedheti az ősz hajszálakat, szőkítheti vagy sötétítheti a haját, illetve új életre keltheti a természetes hajszínét.

A festett hajra való samponok használatáról se feledkezzen meg, mert azok tartósabbá teszik a színhatást.

Hogyan lehet könnyen és biztonságosan hajat festeni?

Mindig alapos gondossággal olvassa el a festési útmutatót, és tartsa be az abban foglaltakat. Otthoni hajfestéskor se becsülje alá a bőrérzékenységi teszt fontosságát. Próbálja ki először a festéket, például az alkarján, majd várjon 48 órát. A teszttel megelőzheti a fejbőrén kialakuló esetleges, allergiás reakciót.

Készüljön fel alaposan magára a festésre. A megfelelő mennyiségű hajfestéken kívül még egyéb kellékekre is szüksége lesz:

  • Arckrém, mely megkönnyíti az arcra került festék eltávolítását.
  • Régebbi törölköző, amit a vállára teríthet.
  • Védőkesztyű.

A hajfestés otthon bárki számára elérhető és nem igényel nagy szakértelmet. Válassza ki a megfelelő színárnyalatot, és élvezze az új ragyogó hajszínek nyújtotta, nagyszerű érzést!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek