Fekete hajfesték

Élvezze a hihetetlenül fényes fekete hajat, mellyel mindenkit elkápráztat a környezetében. Akár az ősz haj elfedésére keres hajfestéket, akár csak természetesen sötét haját szeretné felélénkíteni, vagy esetleg gyökeres változtatásra vágyik, a notino.hu kínálatában a top világmárkák legjobb fekete hajfestékeit találja.

 

Jelenlegi fekete hajszínének élénkítésére a Maria Nila finom hajpakolások kipróbálását javasoljuk, melyek nemcsak színezik, de ápolják is a haját. Az első ősz hajszálakat és a lenövéseket a hajszínező spray megbízhatóan elfedi, teljes hajfestéshez viszont érdemes tartós fekete hajfestéket választani.

Jól áll majd nekem a fekete haj?

Lehet, hogy felvetődik önben a kérdés, hogy a fekete hajszín biztosan jó választás-e. Ezt a kérdést az arcbőrtípusa segíthet eldönteni. Amennyiben olívzöld vagy porcelánfehér az arcbőre, úgy a fekete hajjal létrehozott kontraszt bizonyára jól áll majd önnek.

Ne féljen a változástól, és próbálja ki a fekete színt. A megjelenését megfelelő hajformázással még tökéletesebbé teheti, és akár egy kontrasztos, vörös rúzzsal is hangsúlyozhatja!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Kategória

Kinek?

Értékelés

  •   4
  •   3
  •   2