Skip to main content

Kék hajfesték

Bestsellerek

Mutassa meg mindenkinek, hogy lázadó lélek! A világon a kék színt kedvelik a legtöbben, de hajszínként ritkán találkozunk vele. Adjon esélyt a kéknek, és próbálja ki, hogyan áll önnek a kék haj! Olyan lehetőségek tárulnak fel ön előtt, amikről még csak nem is álmodott. A kék hajfesték minőségi hajfesték eltávolítóval kombinálva csodákra képes!

Melyik árnyalat illik jobban önhöz? A sötétkék hajfesték a sötét hajúak számára remek választás. Teljes hosszában befestheti vele a haját, de akár csak egy-két hajtincset, illetve a hajvégeket is színezheti. A világoskék hajfesték viszont a szőkék kedvence lehet. Képzelje csak maga elé a szőke haj finom átmenetét a kék hajvégekbe!

Kék haj próbaként?

Csak estére vagy a nyári fesztiválra szeretné kipróbálni a kéket, majd visszatérni a saját hajszínéhez? Legyen egy kis időre olyan, mint Katy Perry vagy Demi Lovato, akik már kipróbálták a kék hajszínt! Hiszen itt a kék hajspray vagy a többi kimosható hajfesték. Élvezze addig a gyönyörű hajszínét, ameddig csak kedve tartja.