Skip to main content

Baba naptej

Bestsellerek

Baba naptej - hogyan válasszuk ki a legjobbat

Védje a gyerekek érzékeny bőrét a napsugárzástól minden alkalommal a legjobb gyereknapozókrémek segítségével. Nemcsak a tengerparti nyaraláson, hanem mindennap.

A gyerekek bőre nemcsak érzékenyebb, de sokszorosan vékonyabb is a felnőttekénél, és éppen ezért könnyen és gyorsan leég. Nem elég a felnőtteknek való klasszikus napozókrém, mert irritálhatja a bőrüket. Használjon jó minőségű, speciális gyereknek való napvédő spray-t, napozókrémet és csecsemőknek, újszülötteknek való napozókrémet, hogy megelőzze nemcsak a leégést, de a bőrbetegségeket is.

Hogyan válasszunk napozókrémet gyerekeknek?

Mire kell figyelni a gyerekeknek való legjobb napkrém kiválasztásakor?

  • Védőfaktor – a gyerekek bőrére javasolt legalább 30-as, de ideálisan SPF 50-es védőfaktoros gyereknapozókrém.
  • Vízállóság – a gyereknapkrémek praktikus tulajdonsága, főleg a strandon és a tengerparton, ahol a gyerekek ki-be szaladgálnak a vízből.
  • Összetevők – a jó minőségű gyerekeknapozókrémek nem tartalmaznak lehetséges irritáló anyagokat. Az ideális gyereknapkrém nem tartalmaz parfümöt, tartósítószereket vagy más allergént. A legbiztonságosabb ezért a természetes vagy ásványi alapú gyereknapozókrémet választani. Atópiás ekcéma esetén válassza a nem irritáló atópiás ekcémára való gyereknapozókrémet.

A gyereknapkrémek fajtái

Válasszon a napozókrémek széles választékából újszülötteknek, csecsemőknek és nagyobb gyerekeknek, akiknek már kevésbé érzékeny a bőre.

  • Napozókrém csecsemőknek és újszülötteknek a legkisebbeknek szükséges, még árnyékban való tartózkodás esetén is.
  • A gyerekeknek való napozókrém sűrűbb állagú és felvitele tovább tarthat. Ugyanakkor a lassabb felszívódásnak köszönhetően ellenőrzés alatt tarthatók a már bekent területek, és komplett védelmet biztosít.
  • A gyereknapolaj könnyen és gyorsan felvihető. Nem olyan sűrű, mint a napozókrém, ezért gyakrabban kell alkalmazni.

Tippünk: Akár napozókrémet, akár tejet vagy spray-t választ a gyerekeknek, hosszabb kinti tartózkodás esetén mindig ismételje meg használatát két-három óránként.

Válasszon a La Roche-Posay, a Bioderma vagy az Eucerin gyereknapozókrémek kínálatából, és élvezze a kinti tartózkodást leégés és bőrproblémák nélkül.