Gyermektörölközők és mosdókesztyűk

Puha gyerektörölközők és mosdókesztyűk

Hogy a fürdetés még kellemesebb élmény legyen! Fedezze fel a kiváló anyagú gyerektörölközőket, amelyek nem irritálják a baba bőrét! Nemcsak a fürdés utáni szárítkozáshoz alkalmasak, hanem a megfázás ellen is védenek. A színes gyerektörölközők és praktikus mosdókesztyűk cuki mintájukkal nem hiányozhatnak az alapvető babafelszerelések közül.

Hogyan válasszunk gyerektörölközőt?

Kapucnis gyerektörölköző, állatmintás vagy többfunkciós puha anyagú törülköző? Ahhoz, hogy a kisbabájának a legjobb gondoskodást biztosíthassa a melengető fürdő után, nézze meg a kiválasztás során a törülköző anyagát, méretét és formáját is.   

A gyerektörölköző anyaga

  • Bambusz gyerektörölköző: A bambusz rostja nagyon puha és ellenálló, így a belőle gyártott gyerektörölköző selymes, puha, és kellemes tapintása az idővel sem múlik el.
  • Pamut gyerektörölköző: A pamut garancia a kiváló nedvszívásra és a tartós alakra. A pamut gyerektörölköző utazáshoz is kiváló, nap elleni védelemhez vagy lepedőnek a babakocsiba.
  • Frottír gyerektörölköző: A frottír kiváló nedvszívó képességű, gyorsan elvezeti a nedvességet és kellemesen melengető. Az alacsonyabb grammsúlyú frottír gyerektörölköző idővel keményebbnek tűnik, mint megvásárlásakor.

A gyerektörölközők formái

  • A klasszikus gyerektörölköző népszerű a sokféle funkciója miatt. Nemcsak fürdés után használható, hanem könnyű takaróként is.
  • A kapucnis gyerektörölköző sokféle színben kapható fiúknak és kislányoknak egyaránt, és praktikusságát már az első fürdetés után megismeri. A kellemes kapucni megszárítja a hajat, eltakarja a fejtetőt és a füleket, így tökéletesen melegen tartja őket.
  • A poncsó gyerektörölközőt egyszerűen rá kell húzni a baba fejére, így nem fog lecsúszni a földre. Egyes poncsók még kapucnival is rendelkeznek, amely biztosítja a baba finom hajának gyors megszáradását. A poncsó gyerektörölköző ideális a strandra és a medencéhez is.

Mosdatókesztyű

A selymes gyermek-mosdatókesztyű nem hiányozhat a fürdőszobából, a fürdetés hasznos segédeszköze. Általában több darabos szettben vannak és a legkisebb babák számára is alkalmasak. Ha a csomagoláson nincs másként feltüntetve, akkor maximum minden 3 fürdetés után ki kell őket mosni 60 °C-on.

Állatmintás vagy különféle formájú gyerektörölközők, aranyos kapucnis gyerektörölközők és hasznos mosdókesztyűszettek – merítsen ötletet a gyerekkiegészítők kínálatából a notino.hu-n, és válassza ki a legjobbakat a babájának.