Ugrás a fő tartalomhoz

Ziaja

A Ziaja márkáról

Egyértelmű és őszinte üzenet a kezdetektől fogva – a lengyel Ziaja kozmetikumok 1989 óta kínálnak vásárlóiknak kiváló minőségű, mégis megfizethető arc-, haj- és testápolási termékeket. 

A Ziaja márkát Aleksandra és Zenon Ziaja gyógyszerészek alapították Gdanskban. Zenon Ziaja egy kórházi gyógyszertárban dolgozott és szabadidejében saját kenőcsreceptúrákkal kísérletezett. Ekkor született meg a saját vállalkozás ötlete. És mivel a lelkesedés és az elszántság kitartott, a házaspár úgy döntött, hogy saját, természetes eredetű összetevőkből álló kozmetikumokat fognak gyártani.  Az első termékük az olívakrém volt, amelyet ma is nagy sikerrel árulnak.

A Ziaja kozmetikumok a kecsketejet, kakaóvajat vagy csipkebogyót tartalmazó innovatív receptúráknak köszönhetően intenzív ápolást és táplálást biztosítanak az arcbőr, a testbőr és a haj számára. Próbálja ki például a Ziaja Goat's Milk krémes tusfürdőt vagy a Ziaja Intimate Creamy Wash gyengéd intim higiéniai gélt.

A táskájából semmiképpen sem hiányozhat a Ziaja Olive Oil kézkrém, amely a nap bármely szakában tökéletesen regenerálja az igénybe vett bőrt. Bőre értékelni fogja a Ziaja Baltic Home Spa Wellness hidratáló testápoló krémet. Arca pedig megtisztul és kellemesen felfrissül a Ziaja Acai Berry hialuronsavas tonikkal. 

teljes szöveg szöveg elrejtése