MIT ÉRTÜNK TERMÉSZETES KOZMETIKUMOK ALATT?

Térjen vissza a természethez, és kényeztesse magát az általa nyújtott legjobb dolgokkal. A természetes és a bio kozmetikumok kizárólag a bőrünk természetes funkcióit támogató és serkentő vitaminokban, hidratáló anyagokban és antioxidánsokban gazdag, tisztán természetes összetevőket tartalmaznak. Mivel nincsenek bennük olyan szintetikus anyagok, mint a tartósítószerek, mesterséges színezékek vagy illatosító szerek, a természetes kozmetikumok nem terhelik meg a szervezetünket, ráadásul óvják a környezetünket.

 

Széles természetes smink és dekoratív kozmetikum, természetes sampon, továbbá tisztán természetes arc- és testápoló kínálattal várjuk, melyből bizonyára fog tudni választani. Termékválasztékunkból a légutakat és bőrt nem irritáló természetes parfümök és bio illatok sem hiányoznak, de olyan természetes olajokat is talál benne, mint az argán- vagy kókuszolaj, melyeknek sokoldalú hatása szinte meglepő.

A Nuxe, Caudalie, Korres és L'Occitane márkák minőségi természetes alapanyagokból készült legjobb természetes kozmetikumaival várjuk. Ugyanakkor olyan, tanúsítással rendelkező bio- és organikus kozmetikumokat is vásárolhat nálunk, mint a Dr. Hauschka, John Masters Organics vagy Dr. Bronner's.

A természetes és bio kozmetikumok iránti igény az utóbbi években egyre nagyobb. Csatlakozzon ön is ehhez az irányzathoz, és próbálja ki a tisztán természetes anyagok nagyszerű hatását a saját bőrén.

teljes szöveg szöveg elrejtése

WeledaJohn Masters OrganicsAlima PureBurt’s BeesKlorane

Választott már

  • Természetes
Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Kategória

Értékelés

  •   174
  •   33
  •   12
  •   3
  •   8
Bestsellerek