Ugrás a fő tartalomhoz

Clinique

A Clinique márkáról

Bőrgyógyászok által kifejlesztett arcbőr- és dekoratív kozmetikumok hatékony, biztonságos és klinikailag bizonyított formulával. Az amerikai Clinique márka a gyártás során kerüli az allergén és irritáló összetevők használatát, így megelőzve az arcbőr esetleges károsodását. Az eredmény egy prémium kategóriájú hipoallergén smink és bőrápolás, amely örömöt fog szerezni az arcbőrének.

A Clinique márka 1968-ban jött lére, amikor az arcbőr- és testápolási terméksor első darabjait kezdték árusítani. Kezdettől fogva fontos volt az egyes hatóanyagok kombinálása a legújabb tudományos ismeretek alapján úgy, hogy irritáció nélkül maximális hatást érjenek el. A Clinique kozmetikumok illatanyag- és ftalátmentesek, és szigorú allergiateszteken esnek át, így még a legérzékenyebb arcbőr számára is alkalmasak.

Próbálja ki Ön is ezeket a kozmetikumokat, amelyek összetételét folyamatosan vizsgálják tudósokkal, kutatókkal, orvosokkal és minősített bőrgyógyászokkal együttműködve, ezáltal biztosítva a maximális eredményt irritáció nélkül. Az arcbőr-, test- és dekoratív kozmetikumok mellett a Clinique illatok is figyelmet érdemelnek, közöttük meg fogja találja az ideális Clinique parfümöt önmagának és szeretteinek. A hölgyek érdeklődését a virágos és gyümölcsös jegyekkel teli Clinique Happy Eau de Parfum kelti fel, míg a férfiakat például a citrusos aromát magában rejtő Clinique Happy for Men Eau de Toilette vonzza.

teljes szöveg szöveg elrejtése