Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Lakásillatosító fajtája
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   2
Bestsellerek

Melengető illatok, amelyek, amint belép lakása ajtaján, az otthon melegét idézik és felpezsdítik az érzékeket. Az autót átjáró friss aroma, amely élvezetessé teszi az utazást. Tiszta ruhák, amelyeket még hosszú idővel a mosás után is áthat az ön által választott illatkompozíció. Mindezekről a Culti Milano olasz márka termékei gondoskodnak.

A Culti márka története Alessandro Agrati szertelen fantáziájának köszönhetően kezdődött. Agrati elképzelte, milyen lenne, ha minden helyiségnek saját illata lehetne, amely a padlótól a mennyezetig átjárja. Arról álmodott, hogy a belső terek otthonos hangulatához a berendezés mellett maguk az illatok is hozzájárulhatnának. Így született meg az első szikrákból 1990-ben a Culti Decor márka, pontosabban az első Culti diffúzor és első osztályú illatanyagai, amelyeket a luxusparfümök gyártásában is használnak.

Az olasz márka széles választékában megtalálhatóak a Culti pálcás diffúzorok, amelyek az illatolajakba áztatott pálcák segítségével töltik be kellemes aromával az egész helyiséget. Rendkívül népszerűek az exkluzív, minőségi viaszból készült Culti gyertyák is, amelyek minden otthonban melengető illatot árasztanak. Az otthonos légkör szerelmesei bizonyára kedvelni fogják a melengető, fás tónusú Culti lakásillatosító spray-ket is.

Győződjön meg róla saját otthonában, hogy a Culti márkát joggal sorolják a luxusillatok legkiemelkedőbb gyártói közé!

teljes szöveg szöveg elrejtése