Ugrás a fő tartalomhoz

Uriage

Az Uriage márkáról

A Francia-Alpok szívében rejlő egyedülálló Uriage termálvíz forrása  már több mint 2000 éves. Vize, mely útja során ásványi anyagokban és nyomelemekben egyre gazdagabbá válik, 75 év alatt szivárog át a hegy geológiai rétegein. Ennek a regeneráló víznek a kedvező hatásait 1992 óta hasznosítják az Uriage Bőrgyógyászati laboratóriumok innovatív kozmetikai készítményei.

 

Az Uriage termálvíz segít megnyugtatni a bőrt, meggátolja a kiszáradását és erősíti a bőrgátat. Tisztaságának és természetes gazdagságának megőrzése érdekében közvetlenül a forrás felett nyerik ki.

Az Uriage kozmetikumok használata kedvező hatásuk miatt világszerte bőrgyógyászok által ajánlott, és olyannyira közkedveltté váltak a felhasználók körében, hogy minden 10 másodpercben eladásra kerül egy Uriage Eau Thermale termálvíz!

Ennek a francia márkának a legkedveltebb terméke az Uriage arckrém, az Uriage Bariéderm kézápoló, valamint a tápláló Uriage Xémose, továbbá az Uriage Hyséac arctisztító víz. Ide tartozik még az arcbőr fiatalító Uriage Age Protect termékcsalád, az érzékeny arcbőr ápolására szolgáló Uriage Roséliane készítmények sora és az Uriage Bariésun napozókrémek családja is. Azonban természetesen a legkisebbekről sem feledkezik meg. A gyerekeknek az Uriage egy bőrgyógyászatilag tesztelt, teljes termékcsaládot kínál.

Próbálja ki az Alpok vizének kedvező hatását Ön is. A bőre hálás lesz érte!

teljes szöveg szöveg elrejtése