Ajándékcsomag

Választott már

  • Ajándékszett
Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Márka

Továbbiak megtekintése

Értékelés

  •   140
  •   20
  •   7
  •   1
  •   5
Bestsellerek

A LEGJOBB AJÁNDÉKSZETT ÖTLETEK

Válasszon a notino.hu gyönyörű csomagolású ajándékcsomag kínálatából. Egyes ajándéktárgyak nőknek, más ajándéktárgyak férfiaknak készült változatban is kaphatók. E-shopunkban van ajándék fiúknak, ajándék lányoknak, sőt még luxus ajándék férfiaknak is. Széles ajándékdobozos parfüm és kozmetikai készlet választékunkból mindenkinek tud választani!

Nagyon jó ajándék nőknek a parfümöt és azzal azonos illatú kozmetikai készítmények kombinációját tartalmazó kozmetikai ajándékcsomag, amely még nagyobb illatélményt ígér. Csodálatos luxus ajándékok lehetnek a mini parfüm szettek is, melyekkel szerettei minden nap más illatot viselhetnek. Viszont ne feledkezzünk meg a sminket és az új megjelenést kedvelőkről sem. Róluk remek dekoratív kozmetikumokat tartalmazó ajándékszettek összeállításával gondoskodtunk.

Ajándék férfiaknak? Lehetne akár a díszdobozos szakállápoló vagy a fürdőkészítményeket tartalmazó kozmetikai készlet is! Vagy mit szól egy praktikus parfüm, borotválkozás utáni arcvíz és tusfürdő szetthez? A kedvenc rajzfigurájukkal díszített színes kozmetikai ajándékcsomag is kiváló ajándék gyerekeknek. Tegye élvezetesebbé a gyerekek fürdetését a vidám Minyonokkal vagy akár a Pókemberrel! Ezek csupán kis ajándékok, mégis nagy örömet szereznek!

teljes szöveg szöveg elrejtése