Az Oral B termékmárkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

 

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek

Oral B – minőségi ápolás, nemcsak a fogaknak

Első osztályú minőség, tökéletes eredmények és több, mint 10 éves tapasztalat. Ez az amerikai Oral B márka, mely a fogápolás szinonimájává vált. A portfóliójukban elektromos fogkeféket, szájzuhanyokat, fogpasztákat, szájvizeket és fogselymeket is talál.

Mikor azt mondja Oral B…

… mindenki szemei előtt kirajzolódik az Oral B elektromos fogkefe. Éppen a fogkefék jelentik a márka szent grálját, melyet maga a név is magában rejt: a B az angol brushes szót jelöli, ami annyit jelent kefe. A márka története egészen 1950-ig vezethető vissza, mikor Kaliforniában Robert Hudson megalapította. Hudson helyettesítette először az éles szélű nejlon rostokat gyengéd, lekerekített sörtékkel. Ez az anyag sokkal kímélőbb volt a fogakhoz és az ínyhez. Ma az Oral B a Braun márka alá tartozik, ezért gyakran viseli a Braun Oral B megnevezést is.

Oral B elektromos fogkefe – út az egészséges fogakhoz

Könnyítse meg a foglepedékkel vívott mindennapi harcot. Minden Oral B elektromos fogkefe alaposan tisztán tartja a fogakat és gyengéden masszírozza az ínyt, amivel elősegíti azok egészségét. A hagyományos fogkefékkel összehasonlítva az Oral B elektromos fogkefék 100%-kal több foglepedéket távolítanak el.

Oral B Vitality

Egyszerű design, intuitív irányítás és beépített időzítő. Ez az elektromos Oral B Vitality, mely rengeteg előnnyel rendelkezik:

 • minden 30 másodpercben vibrálással jelzi, hogy változtatni kell a tisztítandó területet;
 • egyedi kör forgófej, amely könnyedén tisztít minden fogat;
 • könnyen cserélhető Oral B fogkefefej;
 • hatékony oszcilláló technológiával tisztít;
 • elérhető gyerek Oral B fogkefe

Oral B PRO

Az Oral B PRO fogkefe töltőálvánnyal alaposan megtisztítja a fogsort, eltávolítja a lepedéket és elősegíti a fogak fehérségét. Végezetül pedig remek segítő azoknak, akik most ismerkednek az elektromos fogkefékkel. Tulajdonságai:

 • a Daily Clean tisztítóprogramnak hála ideális a mindennapi használathoz;
 • az Oral B fogkefefej oszcillál, pulzál és forog a kefe, hogy alapos tisztítást biztosítson és így távolítsa el még jobban a foglepedéket;
 • 4X 30 másodperces beépített időzítővel rendelkezik;
 • kétszeri mindennapos használat mellett akár 7 napot is kibír töltés nélkül;
 • az Oral B elektromos fogkefe fej könnyen cserélhető.

Oral B Pulsonic

Az Oral B Pulsonic fogkefék a szónikus rezgések elvén működnek, melynek köszönhetően gyengéden, de hatékonyan távolítják el a foglepedéket. Minden Oral B szónikus fogkefe jellemzője, hogy:

 • jobban eltávolítja a foglepedéket, mint a hagyományos fogkefe;
 • segít eltávolítani a fogak felületi elszíneződését;
 • megelőzi a fogkő és a fogszuvasodás kialakulását;
 • beépített időzítővel rendelkezi.

Fogköztisztítás az Oral B-vel

A száj higiénia elengedhetetlen része a fogköztisztítás és a fogíny tisztán tartása, ahol a lepedék könnyedén megtapad és nehezen eltávolítható. A mindennapi fogmosáskor nem szabad kihagyni a szájvizet, vagy az Oral B kínálta szájzuhanyt, ami felfrissíti a leheletet, és mindemellett a hatékonyan veszi fel a harcot a lepedékkel.

Oral B szájzuhany

Az Oral B Oxyjet a vízsugár erejét használja fel. A víz fecskendőzésének nyomása megtisztítja a fogközi területeket. Ezért a fogköztisztítók és a fogselymek helyettesítőjeként szolgál. Bármelyik Oral B szájzuhany terméke mellett dönt is, mindent megtesz a foga egészségéért.

 • A szájzuhany tisztítja a fogközi területeket és masszírozza az ínyt.
 • Az Oxyjet technológia mikrobuborékkal gazdagítja a vizet.
 • Az On-Demand rendszernek köszönhetően állítható a vízsugár erőssége.
 • Óvatosan távolítja el az ételmaradékot, ami a fogszabályzóban ragad.

Oral B Superfloss

Az Oral B Superfoss fogselyem eltávolítja a lepedéket és segít a baktériumok eltávolításában, olyan helyről, ahová a fogkefe sörtéi nem érnek el. Az Oral B fogselyem tulajdonságai:

 • segít a fogszabályzó tisztításában;
 • eltávolítja a lepedéket a fogíny vonalában;
 • ízesítés nélküli – az ízesített fogselymek rajongóinak az kihagyhatatlan a mentolos ízesítésű Oral B Essential Floss.

Oral B a gyerekeknek, hogy a fogmosás szórakoztató legyen

A gyerekek fogmosása bizony egy nehéz feladat. Ezért az Oral B úgy döntött segít megkönnyíteni a szülők dolgát és még barátságosabbá tenni a fogmosást. Az Oral B Kids fogkefékkel a kötelesség szórakozássá válik. Az Oral B fogkefék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlottak, kíméletesen tisztítják a fogakat és az ínyt. A kerek Oral B fogkefefej nem bántja a gyerekek száját, az extra puha sörték pedig még kíméletesebb ápolást eredményeznek. A beépített időzítőnek hála a gyerekek 2 percig mossák a fogukat.

Az Ön gyerkőce is a Jégvarázs csodálatos világában él? Netán a Verdák nagy rajongója? Ne feledkezzünk meg a Star Wars rajongókról sem! Az Oral B Vitality Kids extra puha sörtékkel több motívummal díszítve kapható, így a siker biztosítva. Melyiket választja?

teljes szöveg szöveg elrejtése