Ugrás a fő tartalomhoz

MEDIBLANC

MEDIBLANC

Professzionális dentálhigiéniai ápolás, forradalmi összetétel és lenyűgöző végeredmény – a MEDIBLANC minden körülmények között garantálja a tökéletesen tiszta fogsort és a teljes szájüreg megbízható védelmét.

A MEDIBLANC fogkrémek innovatív összetételüknek köszönhetően bármilyen típusú fogkefével használhatóak és bármely korosztály számára ajánlottak.Nem tartalmaznak hozzáadott peroxidot és fluoridot, továbbá csökkentett habzásúak és alacsony abrazivitásúak.Összetételüket a 100%-ban természetes ásvány, a hidroxiapatit is különlegessé teszi. Ez az ásvány a fogzománc 97%-át és a dentin 70%-át teszi ki. Fogkrémekhez adva így jelentősen felgyorsítja a fogak természetes remineralizációs folyamatát és (a fluorral ellentétben) egészen a dentinig hatolva tölti fel a mélyebb repedéseket. Emellett magához vonzza a foglepedékben található fehérjéket, így megkönnyíti eltávolításukat a fogzománc felületéről.

A MEDIBLANC fogkrémek hosszútávú, megfelelő használata hozzájárul a fogérzékenység csökkentéséhez és a fogzománc hófehér színének megújításához is. Élvezze ön is minden nap a tökéletesen tiszta fogak nyújtotta érzést!

teljes szöveg szöveg elrejtése