Skip to main content

Ajándékcsomagolás

Nem kíván ajándékcsomagolással foglalkozni? Mi segítünk!

Szeretne örömöt szerezni valakinek, és nincs ideje, vagy nem tudja, hogyan kell egy Notino ajándékot eredeti módon becsomagolni? Mi sem egyszerűbb, mint ezeket a gondokat ránk bízni. Az ajándékot profi módon, luxuscsomagolásba csomagoljuk, és díszszalaggal ékesítjük. A tökéletes megjelenésű csomagot azután már csak át kell adnia, vagy egyenesen elküldheti annak, akit meg szeretne ajándékozni.

Mennyibe kerül az ajándékcsomagolás?

Az ajándékcsomagolás egységára 1590 HUF. Amennyiben a megrendelt termékeket több díszdobozba kívánja szétosztani, mindegyikért külön-külön kell fizetnie.

Hogyan rendelhető meg az ajándékcsomagolás?

Elegendő a megrendelés befejezése előtt, a kosárban kijelölni az ajándékcsomagolás lehetőséget, és kiválasztani a konkrét színvariációt. Ezt követően jelölje meg a megrendelésében azokat a termékeket, amelyeket be kíván csomagoltatni. Amennyiben szeretné a megrendelést több csomagra osztani, elegendő újabb ajándékdobozokat hozzáadni, majd ismét jelölje ki azt, amit azokba csomagoljunk. Azonos színvariációk választása esetén a dobozokat megjelöljük, hogy könnyen felismerje, melyikben mi van.

Valóban minden termék becsomagolható?

Az ajándékcsomagolás szolgáltatásunk az e-shopunkban található legtöbb termék esetén igénybe vehető. Azokat a termékeket, melyek mégsem valók dobozba, szürke háttérrel jelöljük, és nem lehet hozzájuk csomagolást választani. Ezeket a termékeket ugyanabban a megrendelésben kapja majd meg, de nem ajándékcsomagolásban.

Mennyi termék fér egy ajándékdobozba?

Minden ajándékdobozba legfeljebb 3 darab terméket csomagolunk, mert azt szeretnénk, hogy az ajándékcsomag felbontás után is mindig szép és mutatós legyen. Amennyiben ennél több terméket szeretne becsomagoltatni, úgy egyszerűen válasszon a kínálatból még egy dobozt. Egy megrendelésen belül legfeljebb 4 ajándékdobozba csomagoltathatja a termékeket.

Ajándékként kell csomagolni a teljes megrendelést?

Nem, nem szükséges. Amennyiben valamit saját részére szeretne rendelni, azt ne tegye be az ajándékcsomagolásra kijelölt termékek közé! Így tehát az ilyen termékek csomagolatlanul maradnak.

Szeretné az ajándékot közvetlenül a megajándékozottnak küldeni?

Amennyiben szeretne meglepni valakit, az ajándékot kézbesítjük Ön helyett. A rendelés végén, szállítási címként az ajándékozott címét adja meg! Saját címét a számlázási cím rovatban adja meg! Minden mást már mi intézünk. A rendelés csak egy címre küldhető. Amennyiben több személyt kíván ajándékkal meglepni, mindig új megrendelést hozzon létre.

Mikor kézbesítik a csomagot?

Minden ajándékot igazán gondosan csomagolunk be. Ezért a kézbesítéshez szükséges idő 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.

Az ajándékdoboz nem sérül meg a szállítás során?

A becsomagolt ajándékot minden alkalommal egy szokványos szállításnál alkalmazott dobozba is beletesszük, hogy szépen becsomagolt megrendelése véletlenül se sérülhessen meg.

Tesznek számlát a csomagba?

Az áru számláját kizárólag személyes átvétel esetén mellékeljük a küldeményhez. Fuvarozó által történő kézbesítés esetén az csak az Ön e-mailjében lesz megtalálható.

Visszaadhatók az ajándékcsomagolásban szállított termékek?

Igen, természetesen az ajándék szolgáltatás igénybevétele esetén is jogosult az áru visszaadására. Ez a lehetőség azonban csak magukra a termékekre, nem pedig az ajándékcsomagolásra vonatkozik.

A szolgáltatás jelenleg nem elérhető?

A megrendelések profi becsomagolásáról különleges csapat gondoskodik, mely minden csomagot gondosan készít el. Ezért korlátozott a naponta rendelhető ajándékcsomagok száma. A szolgáltatás a következő napon ismét igénybe vehető.

Csak online kérhető az ajándékcsomagolás?

Az ajándékcsomagolás szolgáltatás kiválasztott kirendeltségeinken közvetlenül is igénybe vehető:

BUDAPEST:
ALLE
ARENA MALL