Bajusz- és szakállápolás

Bestsellerek

Minden, amire a szakállának szüksége van

Ápolja nagy gonddal a szakállát és próbálja ki a notino.hu kínálatának minőségi szakállápoló kozmetikumait! Ismét divat a szakáll, és a szépen vágott, ápolt szakáll minden igazi férfi névjegye is egyben, úgyhogy hajrá!

A szakáll ápolása a mosást, vágást, táplálást, kefélést és a végleges formázást is felöleli. A szakáll portól és más szennyeződésektől való tökéletes tisztításához kemény szappanokat és speciális szakállsamponokat is kínálunk.

Mosás után a szakálla megérdemel egy alapos táplálást, amit a szakállolaj és szakállbalzsam adhat meg neki. Használatukkal a szakálla puha és hidratált lesz.

Szakálla megfelelő hosszúságát elektromos szakállvágóval tarthatja rendben. Formázásához használjon szakállkefét és szakállviaszt.

Az igazi szakállrajongóknak speciális szakállápoló kozmetikai készleteket is kínálunk, ami nagyszerű ajándék lehet egy szakállas férfi számára.

Válasszon magának olyan neves márkák szakállápoló termékeit felsorakoztató széles kínálatunkból, mint a DANDY, a Zew, a The Bluebeards Revenge vagy a Captain Fawcett! Nálunk csak minőségi szakállápoló készítményeket talál.