Bajusz- és szakállápolás

Gondozza szeretettel bajuszát és szakállát, próbálja ki a notino.hu kínálatának minőségi szakállápoló kozmetikumait! Ismét divatba jött a körszakáll és a szépen vágott ápolt szakáll minden rendes férfi névjegye is egyben, úgyhogy hajrá!

A bajusz- és szakállápolás a mosást, vágást, táplálást, kefélést és a formázást is felöleli. Szakállának portól és egyéb szennyeződésektől való tökéletes megtisztításához szilárd szappanokat és speciális szakáll samponokat is kínálunk.

Mosás után a szakáll megérdemel egy alapos táplálást, amit a szakállolaj és szakáll balzsam adhat meg neki. Használatuk után szakálla csodálatosan puha és hidratált lesz.

Szakálla hosszúságát elektromos szakállvágóval tarthatja rendben. Formázásához kiváló segítség a szakállfésű és a szakállviasz.

Az igazi szakállrajongóknak speciális szakállápoló kozmetikai készleteket is kínálunk, melyek minden szakállt viselő férfi számára kiváló ajándék is lehet.

Válasszon magának olyan neves márkák szakállápoló termékeit felsorakoztató széles kínálatunkból, mint a DANDY, a Zew, The Bluebeards Revenge, Captain Fawcett és még sok más! Nálunk csak minőségi szakállápoló készítményeket talál.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Legkeresettebbtől Márka szerint A-Z -ig Ár szerint

12 3 10

12 3 4 5 10 Továbbiak megtekintése Nahoru