Rúzsok

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   106
  •   27
  •   8
  •   3
  •   1
Bestsellerek

Rúzs, amiből sosincs elég

A rúzs az egyik legkedveltebb dekorkozmetikai termék. Szinte minden nő birtokában van legalább egy rúzs, hiszen ez egy elengedhetetlen kellék. Ez a készítmény nemcsak csodálatos kiegészítője a mindennapi sminknek, de önmagában is látható változást hoz viselőjének. Szerezzen be Ön is egy természetes, enyhe színű vagy vadító vörös rúzst és vonzza magára a tekinteteket.

Milyen rúzsok vannak a piacon?

A rúzsok rengeteg féle módon kategorizálhatóak. A legfontosabb kérdés az, milyen textúrájú rúzst szeretünk használni, hiszen vannak a hagyományos rúzsok, a folyékony rúzsok vagy a rúzspaletták. A textúrán kívül még szűrhetjük a választásunkat a tartósság alapján, vagy éppen a kívánt végeredmény szerint. Vannak ugyanis olyan rúzsok, melyekkel nagyobb ajkakat varázsolhatunk magunknak, vagy éppen teltebb megjelenést kölcsönöznek szánknak.

A rúzs textúrája

A hagyományos rúzs szilárd, kicsavarható rudak formájában az, amit mindenki elképzel, ha meghallja a szót. Ez a típus Amerikából származik és a háború utáni korszakban élte a fénykorát. A legtöbb matt rúzs, és a legújabbak már hidratáló hatással bírnak.

A folyékony ajakrúzs könnyedén alkalmazható, hosszantartó hatást nyújt. A szájfények egyszerű felkenése és a rúzsok intenzív színe egyesül ezekben a termékekben. A legtöbb rúzs színek százaiban érhető el.

A rúzspaletták hasonlítanak talán a legjobban őseikre, hiszen az ókori Egyiptomban is tégelyekben tárolták ezeket a kozmetikumokat. A rúzspaletták rengeteg színt és árnyalatot tesznek elérhetővé. Egy ecsettel pedig könnyedén alkalmazhatóak.

A rúzs tartóssása

A tartós rúzs akár egész nap kitart és gyönyörű színt kölcsönöz az ajkaknak. A csókálló rúzs, a tartós rúzzsal ellentétben nemcsak hosszan tart, de nem hagy foltot sem a ruhán, sem párunk ajkain. A vízálló rúzs biztonságosan viselhető bármilyen találkozón, hiszen nem tűnik el az első pohár ital után.

Rúzs színek

Akármilyen márkáról legyen szó, akármilyen új rúzs kerül a polcoka, egy biztos, a vörös rúzs nem hiányozhat a kollekcióból. Ez a szín örökéletű. Színésznők, szépségideálok mind-mind viseltek vörös rúzst, mellyel emelték ennek az árnyalatnak a varázsát. A bordó rúzs megnyerővé és magasztossá teszi viselőjét miközben vonzerőt is sugároz.

A rúzs kiválasztásakor érdemes odafigyelnünk a bőrtónusunkra. A világos bőrűek barack vagy rózsaszín rúzsokat keressenek. A piros rúzs vagy a korall színű rúzs a sötétebb bőrű hölgyeknek ajánlott. A sötét bőrű, vagy éppen nyári hónapokban barnább bőrű hölgyek bátran próbálkozhatnak a lila rúzsokkal.

Egyre nagyobb sikert aratnak a sötét színek is, így a fekete rúzs is megjelent a piacon. Több márkánál is megtalálható ez a szín, viszont ha valóban erős színt szeretnénk elérni, akkor a jól pigmentált termékeket keressük, például a NYX rúzsok között.

A mindennapi, munkahelyi viselethez ajánlott egy kicsit visszafogottabb színt választani, valamilyen nude árnyalatban vagy akár a száj színével megegyező árnyalatban.

A legismertebb rúzsok

L’Oréal rúzs

A L’Oréal Paris márka legendás rúzsait minden rúzsimádónak ki kell próbálnia. A színek széles skáláját a csomagolásukat jellemző külcsíny teszi még magasztosabbá. A matt, erős pigmenttartalmú árnyalatoktól a krémes, enyhe színekig rengeteg típust találhat. A legismertebb Rouge Signature elképesztő tartósságáról lett híres és az árnyalatok színes skálájáról. A Color Riche kollekció a hagyományos rúzsokat képviseli, visszafogott mégis elképesztően gyönyörű csomagolásban. Külön említésre méltó a közönségkedvenc Valentin napi csókálló rúzs kiadás, mely rózsaszín, kis szívekkel díszített tubusban jelent meg.

Maybelline rúzs

A Maybelline márka, amely már közel 100 éve kozmetikumokat készít, a rúzsok világába is rengeteg szépséget hozott. A Maybelline rúzsok között vannak telt, erős színűek, de visszafogott, matt színek is. A márka legismertebb kollekciója a Color Sensational, melyben hidratáló, matt, folyékony és krémes rúzsokat is találhatunk. A SuperStay kollekció legismertebb tagja a Maybelline Super Stay Matte Ink – rengeteg színnel várja és elképesztő tartósággal ajándékozza meg a vásárlókat. Ez a tartós rúzs mindent kibír.

Essence rúzs

Az Essence márka rúzs kínálata sem maradhat ki a sorból, melyet a fiatalosság és a mindenki számára elérhető ár jellemez. Klasszikus és folyékony rúzsok egyaránt fellelhetőek a kínálatban. A legismertebb Essence rúzs talán a Stay 8H Matte, főleg földies, barnásabb árnyalatokkal.

Catrice rúzs

Széles színskálával várja a vásárlókat a Catrice márka is. A Catrice rúzsok legtöbbje matt rúzs natúr árnyalatokkal. A meleg tónusok kedvelői bátran szemezgethetnek ezekből a termékekből, biztosan nem fognak mellé.

Channel rúzs

Igazi remekmű a Chanel márka minden terméke, nincs ez másképp a rúzsokkal sem. Megnyerő dizájn és tökéletesen pigmentált tartós rúzs mindegyik darab. Egy Channel Rouge Allure vörös rúzs minden nőt és rúzsrajongót boldoggá tesz. Az sem mellékes, hogy a legtöbb csókálló rúzs.

NYX rúzs

A NYX Professional Makeup termékeit már ismerjük, tudjuk, mennyire kiváló minőségű kozmetikumok. Nincs ez másképp az álltaluk gyártott rúzsokkal sem. Matt és folyékony rúzs egyalánt megtalálható a márka kínálatában. A Glitter Goals kollekció a szín mellett gyönyörű csillámokat is felvisz az ajkakra, így Ön mindig tündökölhet. A Suede Matte kollekció 36 árnyalatban kínál matt rúzsokat. A rózsaszínes árnyalatok mellett megjelennek a kék rúzsok is.

teljes szöveg szöveg elrejtése