Maybelline SuperStay Matte Inktartós matt folyékony rúzs

130×
Maybelline SuperStay Matte Ink tartós matt folyékony rúzs
Maybelline SuperStay Matte Ink tartós matt folyékony rúzs

Maybelline SuperStay Matte Ink termékleírás
Tulajdonságok

Adjon ajkainak igazán intenzív szint egy 16 órás időszakra! A Maybelline SuperStay Matte Ink™ folyékony, matt rúzs bársonyosan matt finisű árnyalattal festi be ajkait.

A Maybelline Matte Ink jellegzetes, hosszan tartó rúzs a City Edition része. New York város és annak megunhatatlan stílusa ihlette. Ezt a rúzst egyszerűen nem lehet nem imádni!

Tulajdonságai:

  • 16 órás tartás és extra pigmentálás, hogy a színek kifejezőek legyenek
  • pillanatok alatt ultra matt hatás az ajkakon
  • speciális, nyíl alakú applikátor a precíz mozgatáshoz
  • trendy, telt színárnyalatok

Alkalmazása:
Az alkalmazást a felső ajak közepénél kezdje, és kopírozza szájkontúrjait. Ezután kenje át Maybelline SuperStay rúzzsal teljes alsó ajkát is.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Hatás
matt, hosszantartó

Maybelline SuperStay Matte Ink vonatkozásában írtuk
Cikkek

Maybelline a márkáról

p>A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline SuperStay Matte Ink130