Lila rúzs

Ne féljen a lila rúzs használatától, hangsúlyozza egyedülálló módon az ajkait! Fekete hajú, zöld szemű és fehér bőrű nőknek a lila rúzs remek választás. Azonban a lila valamelyik árnyalata mindenkinek jól áll. Találja meg a megfelelő árnyalatot, élvezze a tökéletes összhangot és az eredeti sminket. A lila, bíbor vagy az ultraibolya lesz az igazi? 

Hogyan válasszuk ki a lila rúzs színárnyalatát?

  • A fényes kivitelű, rózsaszínes árnyalatú világos lila rúzs optikailag nagyítja a vékony ajkakat. 
  • A sötétlila rúzs matt változatban a telt ajkakra remek választás.

Amennyiben gyakran szárazak az ajkai, a hidratáló lila rúzsok között keresgéljen. És ha a rúzs rendszerint gyorsan eltűnik az ajkairól, úgy a tartós csókálló lila rúzs mellett érdemes döntenie, mert az egész nap és még este is megmarad rajtuk. 

Egy tipp tőlünk: Hangolja egész sminkjét és megjelenését lilára! Használjon lila szemfestéket, lakkozza lilára a körmét, vagy viseljen valamilyen lila kiegészítőt. Tartsa szem előtt, hogy a kevesebb néha több, és ne essen túlzásokba.

Mielőtt felhordaná a lila rúzst...

Soha ne feledkezzen meg az ajkak gondos ápolásáról. Sötét árnyalatú rúzsok esetén, főleg ha még mattak is, erre még jobban ügyelnie kell. A sötét árnyalatok ugyanis kiemelhetik az arc és az ajkak hibáit. Felhordásuk előtt ezért használjon peelinget, utána pedig hidratáló ajakpakolást! De ne feledkezzen meg az ajakbalzsam használatáról sem, amit egyébként is érdemes a táskájában hordania.

Válasszon magának olyan minőségi rúzst, amiben nem fog csalódni! Bízza magát a Maybelline, L‘Oréal Paris, GA-DE vagy a Lancôme fényes vagy matt lila rúzsaira. Szereti a színeket váltogatni? Adjon hozzá a megrendeléshez klasszikus piros vagy extravagáns fekete rúzst is!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • Lila
Szűrő
Bestsellerek