Ugrás a fő tartalomhoz

Dyson

Professzionális minőség, időtlen formatervezés és a legmodernebb technológiák alkalmazása. Mindezek jellemzik a Dyson hajformázókat, amelyekkel extrém hőhatás okozta károsodás nélkül is tökéletes frizurákat alkothatunk.

A Dyson brit márka alapítója, James Dyson nevét viseli, története pedig 1978-ban kezdődött. Ma már a márka világszerte ismert, és ikonikus Dyson Supersonic hajszárítója igazi legendává vált a hajformázás világában.

Bármilyen legyen a hajtípusa, a Dyson termékek közül Ön is garantáltan megtalálja a kedvére valót. A Dyson Supersonic hajszárító gyors szárítást biztosít, meggátolja a magas hőmérséklet okozta hajkárosodást, és csodás fényt kölcsönöz. A Dyson Airwrap hajformázó pedig hullámokat formáz, göndöríti vagy kisimítja a hajat, mindemellett meg is szárítja. A Dyson Corrale hajvasaló ideális mindazok számára, akik a tökéletesen egyenes és sima frizuráért rajonganak. Ez a hajvasaló rugalmas simítólapokat rejt, amelyek összefogják a hajtincseket, így mérséklik a töredezést.

teljes szöveg szöveg elrejtése