Ugrás a fő tartalomhoz

A Notino vásárlóinak véleménye

2004 óta dolgozunk azért, hogy Európa még szebb lehessen. Vásárlóink bizalma és elégedettsége mindig is a legfontosabb volt számunkra. Csatlakozzon Ön is 13 millió elégedett vevőnkhöz a világ 24 országából! A Trustpilot független árösszehasonlító oldalon valós tapasztalatok alapján született értékeléseket olvashat.

A notino.hu megbízható értékelései

Vajon a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtjuk? Eredeti termékek kaphatók a Notino-n? ATrustpilot oldalon nemcsak a notino.hu e-shop értékeléseit, hanem a kínálatunkban található parfümök és kozmetikumok értékeléseit is olvashatja – ezeket pedig igazi vásárlók írták, köztük számos bőrgyógyász, fodrász, kozmetikus és blogger, akik nap mint nap a mi termékeinket használják és akik ragaszkodnak a legjobb minőséghez.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére a Notino-ról

Csak az Önök értékelései alapján fejleszthetjük szolgáltatásainkat és szélesíthetjük a nálunk kapható termékek körét. Ezért szeretnénk Önt is megkérni, hogy értékelje vásárlását, és így más vevők számára is megkönnyítse a döntéshozatalt. Mert minden vélemény számít!

Olvassa el a Notino értékeléseit a Trustpilot.hu oldalon!

velemenyek notino

Kérdése van? Írjon nekünk.
A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​