Skip to main content

Hajvasalók

Bestsellerek

Legjobb hajvasaló: melyiket érdemes választani?

A hajápolási márkák között nem olyan nehéz elveszni, hiszen a különféle gyártók felhozatalában eltérő típusú készülékek találhatók. A kerámia hajvasalók és gőzölős egyenesítők mellett manapság a keratinos és gőzölős hajvasalók is megjelentek.

A hőmérséklet állítás és a biztonságos hőleadás már mindegyik profi termék esetében alapvető funkció, de emellett arra is oda kell figyelnie, hogy Ön a hajtípusának megfelelőt válasszon. Vékonyszálú vagy épp kiszáradásra hajlamos, tömött haja van? Webáruházunkban mindegyikre találhat megfelelő hajvasalót a legjobb márkák felhozatalából.

Remington hajvasaló: a közönségkedvenc hajegyenesítő

A Remington hajvasaló a legnépszerűbb hajformázó eszközök közé tartozik, webáruházunkban is közel 20 féle típus érhető el a márkától.

Nem kell félnie, hogy a Remington hajvasalóval netán megégeti vagy kiszárítja frizuráját: bármelyik típust választja az eredmény szépen rendezett és élettel teli haj lesz, amit könnyen formázhat akár copfba és kontyba is.

A Remington hajegyenesítő kerámia bevonattal akkor is megfelelő választás, ha Önnek göndör és vastag szálú a frizurája, ugyanis az állítható hőmérséklettel és az egyenletes hőleadással gyorsan egyenes haja lehet.

BaByliss hajvasaló

A párizsi BaByliss eredetileg a fodrász szakmát látta el elektronikai készülékekkel és felszereléssel. Termékeik ezért ennyire professzionálisak és megbízhatók, hisz a fodrászatokban is használt technológiával gyártják őket.

Ha a BaByliss hajvasaló mellett dönt, akkor nagyon jól választott: a márka hajegyenesítői ugyanis hosszú éveken keresztül fogják megkönnyíteni a mindennapi reggeli vagy esti készülődést. A legnépszerűbb Babyliss hajegyenesítő a Steam Pure gőzölős hajvasaló, mellyel kíméletesen és játszi könnyedséggel készítheti el frizuráját.

Gőzölős hajvasaló: újfajta hajegyenesítés

A gőzölős hajegyenesítő készülékek megjelenésével még soha nem volt ennyire egyszerű egészséges és élettel teli egyenes frizurát elérni.

A Loreal Steampod hajvasaló a gőz erejével simítja vagy épp hullámosítja a hajat, mikor milyen hatáshoz van kedvünk. Ha nincs ideje bonyolult fonatokat, esetleg copfot készíteni, akkor a beépített víztartállyal felszerelt Steampod hajegyenesítő kiváló megoldás mindennapi használatra.

Philips hajvasaló

A közismert elektronikai cikkeket gyártó márka hajszárítói és hajegyenesítőit mindenki ismeri. Jó minőségük nem is kérdéses, a Philips azonban az egyik legkelendőbb hajformázási termék kitalálója, ez a Philips Essential Care Selfie utazó méretű hajegyenesítő.

A mini hajvasaló nagyszerű nyaralások alkalmával, hiszen kis helyen is elfér a bőröndben és súlya is igen kicsi. Mérete ellenére a teljesítménye kifogástalan, így azoknak is ajánljuk, akik helyhiánnyal küzdenek a fürdőszobában.

Keratinos hajvasaló: csillogó és rugalmas haj

A keratinos kezelések nem véletlenül kedveltek a fodrászatokban: segítségükkel hosszú hetekre gyönyörű és szögegyenes frizurája lehet. A Rowenta márkát is a keratin hatása ihlette meg, amikor kifejlesztette Liss & Curl Keratin Shine nevű termékét.

A sajátos fejnek köszönhetően nem fog kreppesedni és kiszáradni a hajvég, ráadásul hosszantartó hullámok készítésére is kiváló ez a Rowenta hajvasaló.

Hajvasaló és göndörítő: 2 az 1-ben készülék

A legtöbb hajegyenesítő hullámosításra is alkalmas, ami azért előnyös, mert így nem kell két külön eszközt tárolnia a fürdőszobai fiókban.

A hajvasaló és göndörítő készülékek otthoni használata ugyanolyan könnyű, mintha klasszikus egyenes stílusú hajat szeretne formázni. Egy egyszerű mozdulattal tartós és bájos loknikat készíthet, melyek romantikus alkalmakon és irodai elegáns ruhatárhoz is remekül passzolnak.

A Remington Curl & Straight Confidence speciálisan erre a célra kialakított feje egyetlen mozdulattal csodás hullámokat eredményez, de bármelyik kerámia és keratinos típussal fodrászszalon minőségű frizurája lehet nap mint nap.

Hajegyenesítő kefe: gyors és hatékony megoldás

A hajvasaló kefe igazán praktikus megoldás akkor, ha Ön időt szeretne spórolni és összekötni a fésülködést a hajegyenesítéssel.

Webáruházunkban Remington, BaByliss, Philips és Bellissima hajsimító kefe is kapható, melyekkel a reggeli készülődés ideje a felére csökkenthető. Csak megvárja, amíg a kefe felmelegszik és néhány mozdulattal átfésüli frizuráját. A végeredmény ragyogó és ápolt haj.