Keratinos hajvasaló

Keratinos hajvasaló
Bestsellerek

Tökéletesen egyenes és egészséges hajra vágyik, amely első látásra természetesen fénylik?Próbálja ki a keratinos hajvasalót, amely a hajat nemcsak tökéletesen kiegyenesíti és kisimítja a felszínét, hanem táplálja is és megvédi a kreppesedétől.

A keratinos hajvasaló sütőlapjai keratinnal vannak átitatva, amelyek hőkezeléskor védik a haj struktúráját a sérülésektől és a kiszáradástól.Így a haj egészségesebb, fényesebb és tündöklőbb lesz.

A keratinos hajvasaló előnyei

  • Kímélően simítja és formázza a hajat.
  • Megelőzi a haj elektromos feltöltődését és kreppesedését.
  • Megakadályozza a haj kiszáradását és töredezését.
  • Csillogóvá teszi a hajat.
  • Védőréteget képez, amely védi a hajrostokat.

Hogyan kell használni a keratinos hajvasalót?

A keratinos hajvasalóval végzett munka nem nehéz.Fogjon be egy hajtincset a sütőlapok közé, szorítsa össze a fogantyút és húzza végig a tincs tövétől a végéig.Tegyen így addig, amíg kialakítja a kívánt frizurát, ugyanúgy, mint a klasszikus hajvasalóval történő hajformázáskor.

Mi a keratin és hogy működik?

Gyakran jelölik a haj megmentőjeként.A tény az, hogy ez a protein a haj alap építőeleme, egészen 95%-ban.Hatással van erejére, rugalmasságára és általános minőségére.Hiánya samponokkal, sprayekkel és egyéb, keratint tartalmazó hajkozmetikumokkal pótolható, vagy éppen keratinos hajvasaló használatával.

Válasszon minőségi keratinos hajvasalót a Rowenta, Remington, vagy BaByliss PRO márkáktól, vagy a brazil keratint alkalmazó Brazil Keratin Iron Repair-től, amely hajának olyan egészséges fényt kölcsönöz, amilyet a televíziós reklámokból ismerhet.