Ugrás a fő tartalomhoz

Curaprox

A Curaprox márkáról

Tudta, hogy a fogak és íny egészsége a testünk teljes egészsége szempontjából kulcsfontosságú? A svájci Curaprox márka mindenesetre tudja ezt. Már több mint 40 éve a szájhigiéniára specializálódott, és termékei kiválóan működnek. Próbálja ki ön is az egész világon közkedvelt fogkeféit és egyéb csúcsminőségű fogápoló eszközeit.

A márka már 1972. óta fogászati szakértőkkel együttműködve fejleszti ki a szájápolás legjobb eszközeit. A Curaprox fogkefe egyszerű, de annál hatékonyabb, és ma már legendásnak számít. A megszokott nylont itt extra lágy, szabadalmaztatott CUREN® szálak helyettesítik, melyeknek hatékonyságát az egyenes vágás és nagy sűrűség fokozza. Ez a sűrűség minden egyes fogkefetípusoknál más. A legkedveltebb fogkefék egyike pont az ultra lágy Curaprox 5460, mely még a legérzékenyebb ínyt is kíméli.

Kínálatából nem hiányzik a Curaprox fogkrém, illetve a pár mozdulattal teljesen tökéletes fogtisztítást eredményező Curaprox fogköztisztító kefe sem. Amennyiben még mindig kétségei lennének, úgy engedjen a játékos és színes designú fogkefék kísértésének, és ne hagyja ki azok rendszeres, karácsonyi vagy Valentin-napi speciális kiadásait.

teljes szöveg szöveg elrejtése