Curaprox

A Curaprox márkáról

Tudta, hogy a fogak és íny egészsége a testünk teljes egészsége szempontjából kulcsfontosságú? A svájci Curaprox márka mindenesetre tudja ezt. Már több mint 40 éve a szájhigiéniára specializálódott, és termékei kiválóan működnek. Próbálja ki ön is az egész világon közkedvelt fogkeféit és egyéb csúcsminőségű fogápoló eszközeit.

A márka már 1972. óta fogászati szakértőkkel együttműködve fejleszti ki a szájápolás legjobb eszközeit. A Curaprox fogkefe egyszerű, de annál hatékonyabb, és ma már legendásnak számít. A megszokott nylont itt extra lágy, szabadalmaztatott CUREN® szálak helyettesítik, melyeknek hatékonyságát az egyenes vágás és nagy sűrűség fokozza. Ez a sűrűség minden egyes fogkefetípusoknál más. A legkedveltebb fogkefék egyike pont az ultra lágy Curaprox 5460, mely még a legérzékenyebb ínyt is kíméli.

Kínálatából nem hiányzik a Curaprox fogkrém, illetve a pár mozdulattal teljesen tökéletes fogtisztítást eredményező Curaprox fogköztisztító kefe sem. Amennyiben még mindig kétségei lennének, úgy engedjen a játékos és színes designú fogkefék kísértésének, és ne hagyja ki azok rendszeres, karácsonyi vagy Valentin-napi speciális kiadásait.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Ajánlás

Curaprox – a svájci fogkefe

A Curaprox márkát Svájcban alapították 1972-ben. A Curaprox fogkefék nemcsak a minimalista és sok színben elérhető designjukkal tűnnek ki a piacon, hanem az elsőosztályú minőségükkel. Maga a tény, hogy a legtöbb fogorvos és fogászati specialista a Curaprox fogkefe használatát ajánlja mindent elárul. 

Hogyan válasszon Curaprox fogkefét?

A megfelelő fogkefe kiválasztása az egészséges fogak kulcsa. A Curaprox márka portfóliójában mindenki talál magának megfelelő fogkefét. Fontos azonban tudni, hogy mi szerint választhatunk és mire figyeljünk oda. Ezért van visel minden Curaprox fogkefe a nevében egy-egy számot, amely a szabadalmaztatott CUREN® szálak számát jelöli. Minél több sörtét tartalmaz a fogkefe, annál gyengédebb.

Curaprox termékek

Curaprox 5460

A Curaprox ultra soft fogkefét meghálálja az íny. Teljesen gyengéd és kíméletes, megfelelő minden érzékeny ínnyel rendelkezőnek. Ha fogmosáskor kellemetlenséget érez keményebb fogkefék használatakor, akkor válassza a Curaprox 5460 ultra soft fogkefét.

 • 5460 szabadalmaztatott CUREN ® szál.
 • 0,1 mm átmérőjű sörték.
 • A leggyengédebb Curaprox fogkefe.
 • Világszerte közkedvelt.

Curaprox 3960

A Curaprox super soft tökéletes mindazoknak, akik a fogmosás közben szeretnek egy kis nyomást érezni és nem kell félniük az íny megsértésétől mindeközben.

 • 3960 gyengéd CUREN® szál.
 • 0,12 mm átmérőjű sörték.
 • Nagyobb tisztítóerőt fejt ki és kíméletes az ínyhez egyben.

Curaprox 1560

Amennyiben a keményeb sörtéjű fogkefékhez van hozzászokva, próbálja ki a Curaprox soft fogkefét. A foglepedék alapos eltávolítása mellett a kemény sörték ellenére is kíméletes marad az ínyhez és nem sérti azt.

 • 1560 szabadalmaztatott CUREN® szál.
 • 0,15 mm átmérőjű sörték.
 • Keményebb mégis kíméletes.

Curaprox a gyerekeknek

A helyes fogápolás már gyerekkorban kialakul. Amit gyermekként rutinszerűen elsajátítunk, azt nagyon nehéz a későbbiekben korrigálni. Ezért hozta létre a Curakid termékeket, melyek a svájci fogkefe gyerek verziói. Ezek a fogkefék már egészen kicsi kortól használhatóak, mikor még a szülők tisztítják a gyerkőc fogait. A fogkefe feje kisebb, hogy a legkisebbek szájába is beférjen és elérje a legnehezebben elérhető fogakat is.

 • Megfelelő a legkisebbeknek is.
 • Ultragyengéd CUREN® sörték.
 • Gyerek kezekre szabva.
 • A gumival bevont kefefej megvédi az ínyt a sérüléstől.

Fogtisztítás a legkisebbeknek

A svájci minőség a legapróbbakat is megilleti, bár nekik még nincsenek fogaik, mégis fontos az ínyek ápolása legfőképpen mikor kibukkannak az első fogak. Erre kínál a Curaprox márka egy kedvező megoldást a babarágókát, ami masszírozó hatást nyújt az ínynek. Szervezetbarát és segít a szájüreg megfelelő fejlődésében.

Curaprox elektromos fogkefék

A svájci fogkefe elektromos verziója is a szabadalmaztatott CUREN® sörtékkel van ellátva, melyek akár 42 000 rezgést abszolválnak egy perc alatt. Ennek köszönhetően hatékonyan tisztítja a fogakat és a fogközt.

Curaprox Black is White

A Black is White elektromos fogkefe egyedülálló fehérítő rendszerével tűnik ki a sorból, melynek köszönhetően fogai ragyogóan fehérek lesznek. 3 szintű tisztítással rendelkezik.

 • Kímélően fehéríti a fogakat minden tisztításkor.
 • A fogközt is tisztítja.
 • Teljes feltöltés után akár 2 hétig is használható.

Curaprox Hydrosonic Easy

A Hydrosonic Easy nemcsak a fogakat, de a fogközt is tisztán tartja. Mindennapi használatakor javítja a fogak és az íny egészségi állapotát. Tulajdonságai:

 • 3 szintű tisztítás;
 • teljes feltöltéskor akár 2 hét töltésmentes használat.

Curaprox fogköztisztító kefe

A fogmosáskor sose feledkezzen meg a fogköztisztításról. A Curaprox fogköztitisztító megbízható segítsége lesz a könnyed tisztításban. A fogköztisztításra használjon fogselymet is, hogy még biztosabb legyen a fogak tisztasága. A nyelvtisztító és a szájvíz használata pedig még nagyobb szinte emeli dentálhigiéniáját.

Curaprox fogkrém

A Curaprox fogkrémek patyolattiszta fogakat biztosítanak és megelőzik a fogszuvasodást. Minden Curaprox fogkrém ápolja az ínyt és a fogkő lerakodását. A svájci fogkefe használata ezzel a fogkrémmel lesz teljes. A legismertebb Curaprox fogkrém:

 • Curaprox Black is White – fogfehérítő aktív szénnel, melynek köszönhetően fogai ragyogóan fehérré változnak súrolóanyagok alkalmazása nélkül.
 • Curaprox be You – eredeti ízek és színek, játékos design.

Tekintse meg a Notino oldalán a Curaprox termékek széles kínálatát és válassza ki az Önnek legszimpatikusabb terméket. Fogai meghálálják a gondoskodást.