Curaprox1560 Soft soft fogkefék

1×
Curaprox 1560 Soft soft fogkefék 3 db
Curaprox 1560 Soft soft fogkefék 3 db
3 db

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CUR01164
Ajándék az Ön számára
Egy csomag ingyenes fogköztisztító kefét adunk ajándékba, amennyiben 8 000 Ft felett vásárol fogápolási termékeket. Két lehetőség közül választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Próbáljon meg gyengédebben hozzáállni a fogápoláshoz! A Curaprox 1560 Soft fogkefe sörtéi egyenesen vágottak és lekerekített végűek, ennek köszönhetően pedig a fogmosás kímélőbbé válik és nem fenyeget a fogzománc károsodásával. A sörték a szabadalmaztatott CUREN® szálból készültek, amely a nylonnal szemben nedvesen sem változtatja meg az alakját, így hosszabb időn át megőrzi eredeti formáját.

A fogkefe enyhén ferde feje és rugalmas nyaka a nehezen hozzáférhető helyeken (például a metszőfogak hátulja vagy a leghátsó bölcsességfogak) is egyszerű tisztítást tesz lehetővé.

Tulajdonságai:

  • 1560 lekerekített, 0,15 mm vastag CUREN® szál
  • kímélően tisztítja a fogakat, beleértve a fogak és az íny közötti ínybarázdákat is
  • kíméli a fogzománcot és az ínyt
  • a rugalmas nyak és a nyolcszögletű nyél rugalmas szögben teszi lehetővé a fogak tisztítását

Használata:
Vigyen fel fogkrémet a nedves fogkefére, majd óvatos, körkörös mozgással minden oldalról tisztítsa meg a fogakat. Végül öblítse ki a szájüreget vízzel.

Tulajdonságok

Sörte keménysége
soft

A svájci Curaprox márka a szájhigiénia területén egy új innovatív megoldást kínál, mely segítséget nyújt ahhoz, hogy fogai egészségesek legyenek. A Curaprox márka különlegessége, hogy a legújabb tapasztalatok és vizsgálatok alapján tervezik és készítik a szájhigiéniához való termékeiket. Az egyes termékek készítését kutatások és részletes vizsgálatok előzik meg, melyek biztosítják a termék minőségét és hatékonyságát. A Curaprox társaság elkötelezte magát a szájhigiénia és az ellenőrzés fontosságának tudatosítására.