Tág pórusok kezelésére szolgáló kozmetikumok

Felejtse el a tág pórusokat és előzze meg a mitesszerek és pattanások kialakulását az arcán. A pórusok természetesen hozzátartoznak az arcbőrhöz, így teljesen nem fog tőlük megszabadulni, viszont csökkenteni tudja őket. Hogyan? Gondozza az arcát tág pórusokra megfelelő kozmetikumokkal, és ne becsülje alá az arcbőr mindennapi tisztításának fontosságát. A tág pórusok kezelése rendkívül fontos.

 

Tág pórusok összehúzása 5 lépésben:

  1. Kezdje a mindennapi rutinját a mélytisztító géllel, mely tökéletesen kitisztítja a pórusokat.
  2. A tág pórusok elleni arctonik felfrissíti a bőrt. Vigye fel az arcára rögtön tisztítás után.
  3. A tág pórusokra krém vagy szérum is szükséges, melyek könnyűek és hidratálják az arcbőrt, összehúzzák a pórusokat, de közben nem tömítik el.
  4. Heti egy alkalommal a peeling használata se maradjon el, mert azzal távolíthatók el a mélyen leülepedett szennyeződések és az elhalt hámsejtek a bőrről.
  5. Havonta legalább kétszer használjon tág pórusokra való maszkot. Erre a célra például kiváló a fekete lehúzható maszk, mely a szennyeződéseket szó szerint kihúzza a bőrből.

Bízza magát a minőségre, amit az olyan professzionális márkák nyújtanak, mint a Vichy, Alcina vagy Bioderma, és élvezze az eltömített pórusoktól mentes arcbőrét.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • Pórusok minimalizálása
Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Kinek?

Értékelés

  •   23
  •   5
  •   2
  •   2
Bestsellerek