Speciális kedvezmények

A speciális kedvezmény kínálatunk termékein apró hibák lelhetőek fel, ezért nem forgalmazhatóak a klasszikus kínálattal. Olyan illatokról van szó, melyek fotózáshoz voltak használva, így sérült a celofán csomagolásuk, esetleg a szállítás vagy a raktárban való manipuláció során sérült meg a dobozuk, természetesen ez nem befolyásolja a termékek minőségét. Némely termékek mennyisége is lehet kevesebb, pl. 99%. Az illat természetesen a lehető legjobb minőségű, valamint ugyanúgy érvényes rájuk a garancia a feltüntetett hibák kivételével.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Válasszon márkát

12 3 147

 • April Aromatics Nectar Of Loveeau de parfum nőknek 30 ml

  Celofán nélkül A termék tartalma: 100 % Kód: AAR0896

  43 860 Ft
  Kedvezmény: 3 500 Ft

 • Culti Oderosaeeau de parfum unisex 100 ml

  Celofán nélkül A termék tartalma: 100 % Kód: CUL0420

  28 830 Ft
  Kedvezmény: 3 260 Ft

 • Lacoste Originaleau de toilette férfiaknak 100 ml

  Celofán nélkül A termék tartalma: 100 % Kód: LAC2245

  Több infó ...

  Frissítő, pezsdítő férfias illat, magabiztos, testben és lélekben is fiatal férfiak számára. Elég három szó, amely tökéletesen jellemzi a parfümöt: bíztató, elegáns és laza. A Lacoste Original 1984 - ben került piacra és a Fougére - aromatikus illatok családjába tartozik. Először a híres krokodíl logója 1933 - ban jelent meg a pólókon.    

  15 640 Ft
  Kedvezmény: 1 050 Ft

 • Pineider Classica di Magnoliaeau de parfum nőknek 30 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: PND0236

  16 050 Ft
  Kedvezmény: 2 740 Ft

 • Hugo Boss Boss No.6 Bottled Sporteau de toilette férfiaknak 30 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 98 % Kód: HUG6658

  Több infó ...

  A Hugo Boss Boss No.6 Bottled Sport egy friss, energikus és rendkívül intenzív illat, melynek célja, hogy minden férfiban felébressze a versenyszellemet. A citrusok elragadó, friss illatával Önt is feltölti energiával!A Boss No.6 Bottled Sport bevezetésként lédús grapefruit és páratlan aldehidek tónusaival varázsol el. A parfüm virágos szívében bűvös kardamom és nyíló levendula bódító aromája rejtőzik. Elragadó végszóként a vetiver ritka, kivételes illata bontakozik ki. A Boss No.6 Bottled Sport egy dinamikus illat Hugo Boss-tól, mely tökéletesen illik a dolgos mindennapokhoz és a sportos kikapcsolódáshoz egyaránt. Hugo Boss Boss No.6 Bottled Sport: illat modern és magabiztos férfiaknak, akik a mozgás szerelmesei.

  7 950 Ft
  Kedvezmény: 580 Ft

 • The Woods Collection Dancing Leaveseau de parfum unisex 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 98 % Kód: WOC0008

  12 140 Ft
  Kedvezmény: 1 050 Ft

 • Jeanne Arthes Love Never Dies Goldeau de parfum nőknek 60 ml

  Doboz nélkül A termék tartalma: 100 % Kód: JAR4784

  3 320 Ft
  Kedvezmény: 470 Ft

 • Tiziana Terenzi Andromeda Extrait De Parfumparfüm kivonat unisex 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: TRZ0251

  41 720 Ft
  Kedvezmény: 4 080 Ft

 • Creed Vanisiaeau de parfum nőknek 250 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 98 % Kód: CRE3813

  Több infó ...

  A Vanisia az egyedülálló, dinasztikus és családi tulajdonban lévő Creed luxus niche parfümház női keleties illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására. A Vanisia a világ egyik kiemelkedő mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek az alkotása. Spanyolország királynéjának, a legendás Mária Antoinette spanyol infánsnő unokahúgának készítette. Trónra kerülése után a spanyol királyné meg akarta mutatni, hogy stílusa francia rokonaihoz méltóan kifinomult. Ezért a Creed parfümháztól egy olyan gazdag, érzéki és vonzóan titokzatos illatot rendelt, melyet spanyol fák és gazdag vanília jegyek festenek alá. Creed Vanisia illatkompozíciójának fejillata bergamott akkordjaival bontakozik ki. Szívében jázmin és bolgár rózsa illatozik, alapillatát szantálfa, vanília, ámbra és a borostyán jegyek alkotják. A Vanisia olyan egyetemes aroma, mely lenyűgözően ötvözi az ámbrás, púderes és érzéki oldalakat a fás és balzsamos jegyekkel. A rendkívül csábító, teljesen felejthetetlen, gazdag és titokzatos Vanisia Eau de Parfum királynőhöz illő mesteri illatalkotás. A Creed Vanisia egész évben hordható nappali és esti viselet. Örökre megnyeri magának a gazdag keleties illatokat jellegzetes érzéki akkordokkal kedvelő nők szívét. Viselőjét mindig kivételes misztikus illatba burkolja, megnyerően hangsúlyozva csáberejét és öntudatosságát. Azon hölgyek számára is javasoljuk, akik nagyra értékelik az évszázados hagyomány eredményezte valódi minőséget. A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A Vanisia elbűvölő világos üvegcséjét arany elemekkel díszített elegáns, fehér doboz teszi teljessé. Próbálja ki a híres történelmi hátterű, egyedülálló dinasztikus márka Eau de Parfum alkotását, és szeressen bele a gazdag, csábítóan titokzatos illatba, amellyel igazi királynőnek érzi majd magát! Creed Vanisia - gazdag, érzéki és misztikus illat, amelyet a spanyol királyné fennkölt stílusának bizonyítékaként alkottak.

  66 640 Ft
  Kedvezmény: 6 060 Ft

 • Acqua dell' Elba Arcipelago Womeneau de toilette nőknek 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 98 % Kód: ACE0137

  20 050 Ft
  Kedvezmény: 1 750 Ft

 • Juliette Has a Gun Not a Perfumeajándékszett I.

  Sérült celofán A termék tartalma: 100 % Kód: JHG1372

  21 500 Ft
  Kedvezmény: 2 330 Ft

12 3 4 5 147 További 15 Nahoru

iparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery