Speciális kedvezmények

A speciális kedvezmény kínálatunk termékein apró hibák lelhetőek fel, ezért nem forgalmazhatóak a klasszikus kínálattal.

 

Olyan illatokról van szó, melyek fotózáshoz voltak használva, így sérült a celofán csomagolásuk, esetleg a szállítás vagy a raktárban való manipuláció során sérült meg a dobozuk, természetesen ez nem befolyásolja a termékek minőségét. Némely termékek mennyisége is lehet kevesebb, pl. 99%. Az illat természetesen a lehető legjobb minőségű, valamint ugyanúgy érvényes rájuk a garancia a feltüntetett hibák kivételével.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

 • Parfümök
 • Speciális kedvezmények
Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Márka

Továbbiak megtekintése …

Értékelés

 •   182
 •   65
 •   17
 •   4
 •   4
 • Givenchy Givenchy Pour Hommeeau de toilette uraknak 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: GIV07753

  Több infó ...

  A Givenchy Pour Homme egy csipetnyi modernséggel fűszerezett hagyományos férfi illat. Kifejező és egyedi. Karizmatikus és dinamikus. Ilyen a Pour Homme Eau de Toilette. Legyen Ön is ilyen! Már az első pillanatban érezni fogja a mandarin, grapefruit és koriander bódító frissességét. Kis idő múlva kibontakoznak a levendula és vetiver egzotikus eszenciái, melyek egy kis modernitást és egyediségét hoznak az illatba. Végezetül a cédrusfa, melyen keresztül az illat férfiassággal és erővel gyakorol hatást önre. A Givenchy parfümkollekcióból valóban tud mindenki választani magának. A márka, melynek arca több világhírű személy is volt már, luxus csomagolású egyedi illatok széles választékát kínálja. A 2002-ben kereskedelmi forgalomba került Givenchy Pour Homme Eau de Toilette is ilyen. Szeressen bele az egyedi stílusba, és váljon a Givenchy Pour Homme illattal kiemelkedő személyiséggé!  

  12 380 Ft
  Kedvezmény: 2 190 Ft

 • Adidas Dynamic Pulseborotválkozás utáni arcvíz uraknak 100 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: ADI05147

  Több infó ...

  A fiatal férfi illat, a Dynamice Pulse a dinamikus férfiaknak készült, akik szeretnék ezzel az illattal kifejezni vonzerejüket. A személyes aroma, mely a felső tónusokban érezhető, a friss mandarinnak és borsmentának köszönhető. A szív illatot az alma és tonkabab alkotja. Az eau de toilette különlegességét biztosítja az ámbra és szantálfa ravasz kombinációja.

  1 640 Ft
  Kedvezmény: 180 Ft

 • Rasasi Dhanal Oudh Jurraheau de parfum unisex 40 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: RSS02359

  Több infó ...

  A Rasasi Dhanal Oudh Jurrah uniszex modern parfüm az életet saját szabályai szerint élő összes független férfi és nő tökéletes illata.keleties illatuniszex illat – nőknek és férfiaknakáltalános viseletre, de különleges alkalmakra is

  6 620 Ft
  Kedvezmény: 1 170 Ft

 • Shiseido Ever Bloomeau de toilette hölgyeknek 90 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: SHI04741

  Több infó ...

  A Shiseido Ever Bloom Eau de Toilette a vitális energia és a természetes női szépség szimbóluma. Érzékeit egy szempillantás alatt elvarázsolja a fehér virágok nemes illata. lágy virágos illat romantikus nőnek ideális a tavaszi és nyári visel Az illat összetételeA Shiseido Ever Bloom női parfüm nyitányát az üdítő citrom és bergamott friss jegyei indítják. A bazsarózsa és az ibolya gyöngéd akkordjait a varázslatos illatcserje öleli át benne. Szívillatában az almák zamatos eszenciája a narancs virágai és a ciklámen a társaságában bújik meg. Csábító gardénia és rózsa kíséri őket, melyek fokozatosan eltűnnek a fehér pézsma és a melengető szantálfa harmóniájában.

  21 050 Ft
  Kedvezmény: 3 710 Ft

 • Chanel Bleu de Chaneleau de toilette uraknak 50 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: CHA08498

  Több infó ...

  Fedezzen fel egy bevált módszert, amely eddig nem látott módon ébreszti fel önben az öntudatos ragadozót! A Chanel Bleu de Chanel Eau de Toilette uraknak szokatlan módon gondoskodik erről, és neki köszönhetően megízlelheti a siker érzését. Az illat az energikus, vonzó férfi illata, amilyenné ön is válhat a használat során. aromás, fás illat modern, aktív úriembereknek nappali és esti használatra egyaránt alkalmas Az illat összetételeElsőként a pikáns borsszemek és a friss citrusok illata ragadja magával, amely már rövid idővel az első illatolás után észrevehető. A telt jegyeket néhány percet követően a friss jázmin és az egzotikus vetiver váltják fel. Leghosszabban a cédrus, a szantálfa, a pacsuli és a gyömbér földes elegyét érezheti a Chanel Bleu de Chanel alapillatában.

  26 770 Ft
  Kedvezmény: 4 720 Ft

 • Gabriela Sabatini Gabriela Sabatinieau de toilette hölgyeknek 60 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: GBS00274

  Több infó ...

  Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini eau de parfum tiszteleg a természetes szépség, nőiesség és elegancia előtt. Tökéletesen támogatja az Ön természetes báját és fesztelen eleganciáját.virágos illatoptimista nőnekmindennapi viseletre

  5 260 Ft
  Kedvezmény: 930 Ft

 • Alexandre.J The Collector: Rose Oudeau de parfum unisex 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: ALJ03873

  Több infó ...

  A csodálatos Alexandre.J The Collector: Rose Oud parfüm érzéki aromájának köszönhetően egy nyíló virágokkal teli varázslatos keleti kertben érzi majd magát. keleties illatvirágos illatuniszex illat – nőknek és férfiaknakmindennapi viseletre

  22 870 Ft
  Kedvezmény: 4 030 Ft

 • Davidoff Cool Watereau de toilette uraknak 125 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: DDF03989

  Több infó ...

  Erős, szabad és félelmet nem ismerő – ilyen az a férfi, akire a Davidoff márka Cool Water Eau de Toilette illatát szabták. Próbálja ki ön is a tiszta szabadság és életöröm hűvös fuvallatát. erősen frissítő aromás illat aktív modern férfiaknak ideális minden napi viselet Az illat összetételeAz illat nyitányában szinte szíven ütik a hűsítő vizes és zöld jegyek, melyeket harmonikusan egészít ki az üde menta, rozmaring, elegáns levendula és a kissé csípős koriandermag. Kis idő elteltével beköszönt a virágos-fűszeres szívillat, amely finomítja és csábítóbbá teszi teljes kompozíciót. Jázmin, narancsvirág, muskátli és szantálfa akkordok ölelkeznek benne. Alapját érzéki pézsma, ámbra, cédrusfa és dohány alkotja, ami ezt az illatot teljesen magával ragadóvá és felejthetetlenné varázsolja. Az illat történeteA Davidoff Cool Water már 1988 évi megjelenése óta a legközkedveltebb férfi illatok egyike. Annak a férfinak a története tükröződik benne, aki félelmet nem ismerve veti bele magát a viharos tenger hullámaiba, hogy erősebben és új energiával feltöltődve emelkedjen ki belőle. A kék üvegcse maga is a tenger végtelen erejét és eleganciáját tükrözi.

  7 280 Ft
  Kedvezmény: 1 280 Ft

 • Escentric Molecules Escentric 01eau de toilette unisex 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: ECN01139

  Több infó ...

  Érezze az egyediség és a feltűnés illatát! Az Escentric Molecules Escentric 01 unisex Eau de Toilette fellebbenti a fátylat a parfümök készítésének tudományáról és örömöt szerez a fás illatok minden kedvelőjének, aki széles látókörű és előszeretettel próbál ki újdonságokat. uniszex illat – nőknek és férfiaknak virágos-fás illatkompozíció egész évben alkalmas mindennapos viseletre Az illat összetételeAz illat fő eleme az Iso E Super® aromatikus molekula, amely kiemelkedően finom és fás jegyekkel rendelkezik. Titokzatos mélységeivel bársonyos hangot ad a kompozíciónak, amelyben a nőszirom virágos akkordjai, a zamatos amalfi citrom és a finoman pikáns rózsabors is főszerephez jutnak. A klasszikus illatpiramissal szemben az Escentric 01 a hosszantartó alapjegyre épül, amelynek fő elemei a melengető pézsma és a fás jegyek. Az illat történeteAz Escentric 01 az Escentric Molecules német niche márka fás-virágos-pézsmás illata férfiak és nők számára. A márkát 2006-ban alapították, a hagyományos parfümgyártás megkérdőjelezéseként. A berlini parfümőr, Geza Schoen olyan koncepcióval lépett piacra, amely provokatívan reagál arra, ahogyan jelenleg a parfümöket megalkotják és árusítják. Vezérelve a folyamat demisztifikálása. Az Escentric Molecules márka minden egyes parfümje végletesen provokatív és szokatlan.

  23 320 Ft
  Kedvezmény: 4 110 Ft

 • Emanuel Ungaro Divaeau de parfum hölgyeknek 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: EMA00563

  Több infó ...

  Váljon éppen olyanná, mint amilyen az Emanuel Ungaro Diva Eau de Parfum hölgyeknek! Változzon az illattal csábos és elbűvölő egyéniséggé, akinek lábai előtt hevernek a férfiak! Az illat az igazi nőiességet jelképezi és az inspiráló múzsák előtt tiszteleg.  virágos chypre illat azok a hölgyek értékelik, akiknek van érzékük az eleganciához estére illő, súlyosabb illat Az illat összetételeA fejillatban biztosan mosolyt csal arcára a fűszeres kardamom a zamatos mandarinnal és bergamottal összhangban. Mosolya még akkor is ki fog tartani, amikor a szívillatban felismeri a rózsa, a nárcisz és az egzotikus ylang-ylang bódító virágait. Az Emanuel Ungaro Diva nyújtotta mágikus élményt az édes vanília, a méz, a szantálfa és az ámbra teszik teljessé az alapillatban.

  9 670 Ft
  Kedvezmény: 1 710 Ft

 • Grès Cabotine de Grèseau de parfum hölgyeknek 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: GRE01219

  Több infó ...

  A Grès Cabotine de Grès Eau de Parfum-öt hölgyeknek a „vagyok, amilyen vagyok” jelszó szellemében alkották meg. A feketeribizli, a frézia és a gyömbér tiszta jegyei jellemezte illattal önmaga lehet – minden tulajdonságával együtt. Legyen ártatlanul érzéki és varázslatos, amilyen ez a francia illat is! virágos illat minden nőnek, aki szenvedélyre vágyik mindennapos viseletre ajánlott Az illat összetételeAz illatszimfónia első jegyeiben az édes narancsvirág és a zamatos feketeribizli meglepő elegye játszik. Utánuk a frézia, az egzotikus ylang-ylang és a pikáns gyömbér kérnek szót. Az illatok lenyűgöző összhangját végül a lenyűgöző pacsuli, a szantálfa és a pézsma kerekítik le. Az illat történeteA Grès Cabotine de Grès 1990-ben látott napvilágot, és azóta világszerte megkedvelték azok a hölgyek, akik a franciás eleganciára és bájra esküsznek.

  2 980 Ft
  Kedvezmény: 520 Ft

 • Hugo Boss BOSS Bottledeau de toilette uraknak 100 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: HUG12615

  Több infó ...

  Az Hugo Boss Boss Bottled Eau de Toilette a 21. századi férfi számára maga az ideális választás. Próbálja ki ön is a világszerte több millió férfi által kedvelt, idők felett álló elegáns illatot! friss fás-fűszeres illat modern, céltudatos férfinak mindennapi viseletre alkalmas Az illat összetételeA fejillat szilva, alma és üde citrusok alkotta gyümölcsös illateszenciája minden férfi egyedülálló személyiségét tökéletesen kiemeli. Az illat szexepiljét az Eau de Toilette szívillatában szegfűvel és mahagóni fával együtt megbújó szegfűszeg és fahéj melengető akkordjaitól kapja. A vaníliával, vetiverrel és szokatlan olajfával társult cédrus és szantálfa erős alapillatot alkot. Az illat történeteA Boss Bottler Eau de Toilette már 1998 óta kapható és a többi illattal ellentétben megjelenésekor friss és újszerű volt. Ezért is vált azonnal bestsellerré, és ezt a népszerűségét a mai napig megőrizte. Az illat arca 2017 óta a karizmatikus színész, Chris Hemsworth.

  11 320 Ft
  Kedvezmény: 1 260 Ft

 • Dior Sauvageeau de parfum uraknak 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: CHD11827

  Több infó ...

  A Dior Sauvage férfi Eau de Parfum a perzselő sivatag felett feltűnő kéklő alkonyat hangulatát örökíti meg. Azt a pillanatot, amikor a forró levegő az éjszaka frissességével találkozik, és a sötétségből előtörnek a vad farkasok. frissítő jegyekkel kísért keleties illat olyan férfiaknak, akik hallgatnak az ösztöneikre nappali és esti használatra, de különleges alkalmakhoz is illik Az illat összetételeAz Eau de Parfum fejillatát a calabriai bergamott zamatos akkordjai alkotják. Kissé később bontakozik ki a jellegzetes, borssal és csillagánizzsal kiegészített érzéki szerecsendió. Az illatkompozíció fináléjában a bódító levendula aroma édes vaníliával és ambroxánnal egészül ki. Az illat történeteA titokzatos Dior Sauvage illat François Demachy parfümőr alkotása, akit a sivatag varázslatos alkonyati órája ihletett meg. Az Eau de Parfum 2018-ban került kereskedelmi forgalomba, és arca a közkedvelt színész, Johnny Depp lett.

  31 960 Ft
  Kedvezmény: 5 640 Ft

 • Rasasi Al Wisam Dayeau de parfum uraknak 100 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: RSS02363

  Több infó ...

  Engedje, hogy napjait az önbizalom érzése uralja, és hagyjon maga után tartós benyomást. A Rasasi Al Wisam Day Eau de Parfum olyan mámorító, modern férfi parfüm, mely önbizalmat ad önnek és támogatja a vágyott cél eléréséhez vezető úton. modern, keleties fougère illat olyan férfiaknak való, akik a garantált siker elérésére törekednek a modern lelkületet, valamint a jellem és a vitalitás erejét testesíti meg Az illat összetételeNyitányában a bergamott élénkíti fel, mely a levendula és a geránium klasszikus esszenciájától kapja a szikrát és a frissességet. Az illat fokozatosan a szantálfa és a cédrus, mámorító zsályával és rózsával kellemesen kiegészített, érzéki akkordjaival bontakozik ki. A lágy pézsma, kissé púderes ámbra, fás oud és földes tölgymoha társulása magában az alapillatban az egész illatkompozíció intenzitását kétség kívül megerősíti. Az illat történeteA Rasasi Al Wisam Day parfüm a mai modern férfi jellegzetes karaktere előtt tiszteleg. Az erő és a vitalitás megtestesülése, felélénkíti érzékeit és magasabb célok elérésére ösztönzi. Maga az „Al Wisam“ elnevezés is arra a gondolatra mutat rá, melynek arab jelentése „medaile“, a siker és a diadal szimbóluma. Az optikai üvegből készült, krómba és fehér tokba zárt, robusztus üvegcse még inkább fokozza az Eau de Parfum városi, nyugodt és idők felett álló jellegét.

  10 310 Ft
  Kedvezmény: 1 150 Ft

 • Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elleeau de parfum hölgyeknek 50 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: RSS02369

  Több infó ...

  Hallgassa meg a női nem szépségéről, kiegyensúlyozottságáról és bájáról szóló ódát, melyet a Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle Eau de Parfum az illatával mesél el. Azt a hölgyet, aki ezt a parfümöt viseli, soha nem fogja szem elől téveszteni a tömegben. Élettel teli temperamentumával kilóg a sorból, és veleszületett, sziporkázó önbizalmával magára vonja a környezete figyelmét. citrusos-fás illat erősen kirajzolódó szantálfa akkordokkal olyan temperamentumos nőknek való, akik nem tartanak a tömeggel 2014-ben jelent meg a piacon Az illat összetételeA Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle parfüm az ibolyalevelek csipetnyi szegfűszeggel fűszerezett, vonzó illatával bontakozik ki. Ez hamarosan lecseng, majd átadja helyét az írisz és cédrus édeskés, fás társulásának. A földes pacsuli és szantálfa alkotta, bensőséges alapillat a teljes illatkompozíciót lágy, mégis erős, klasszikus, fás akkordokkal tölti meg. Az állati pézsmás illatjegyeket később nemcsak az édesen lágy vanília, de az Eau de Parfum lenyűgöző melegségét adó ámbra is csendesíti.

  11 210 Ft
  Kedvezmény: 1 980 Ft

 • Rasasi Hawas For Meneau de parfum uraknak 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: RSS02370

  Több infó ...

  Fedezze fel a férfias erőt és vitalitást tökéletesen megtestesítő illatot. A Rasasi Hawas For Men férfi Eau de Parfum annak a modern férfinak kalandor lelkületét rejti, aki új dolgok felfedezésére vágyik és legtitkosabb elképzeléseinek megvalósításától sem riad vissza. keleties, friss illat citrusos és vizes illatjegyekkel aktív férfinak kiváló mindennapos használatra, elsősorban melegebb napokon Az illat összetételeEbben az illatkompozícióban friss, vizes illatjegyek társulnak, melyek fokozatosan melengető, fás alapba olvadnak szét. Először a citrom és alma alkotta, üde, gyümölcsös keverék jelenik meg a szokatlan fahéj és bergamott kíséretében. Az azonnal megjelenő szívillat dinnyével és ibolyával kombinált vizes akkordokra épül. Ezután színre lépnek a szantálfa, cédrusfa és pézsma melengető, keleties illatjegyei. Az illat történeteA Rasasi Hawas For Men parfüm átlátszó, szürke üvegcséjét a fémkupakra tekeredő tigriskígyó motívum teszi még különlegesebbé. A dubaji eredetű Rasasi márka 2015-ben mutatta be ezt a férfi Eau de Parfum parfümöt.

  13 750 Ft
  Kedvezmény: 2 430 Ft

 • Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malakieau de parfum uraknak 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: SAB00931

  Több infó ...

  A Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki parfüm Önt egy kifinomult, elegáns fátyolba burkolja, személyiségének nélkülözhetetlen részévé válik.keleties illatmodern úriembernekesti és különleges alkalmakra való viselet

  12 260 Ft
  Kedvezmény: 2 160 Ft

 • Mugler A*Meneau de toilette utántölthető uraknak Rubber Flask 100 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: THM05080

  Több infó ...

  A Thierry Mugler A*Men férfi illat a törékeny férfias érzéseket, a természetes gyengédséget és érzékiséget szimbolizálja. A parfüm álomszerű aurát von Ön köré, és kellemes érzéssel árasztja el. Az A*Men fej tónusait az édes mandarin és a frissen szedett szeder üde akordjai nyitják. Maga a szív finom karamell és különleges, álomszerű méz aromájából épül fel. Hódító alapját tonkabab és exotikus ceyloni árvacsalán alkotja. Válogatott eszenciáival elvarázsolja érzékszerveit és megismételhetetlen atmoszférát varázsol Ön köré. Ez az exkluzív férfi parfüm bármelyik évszakban, egész nap jól áll majd Önnek. A Thierry Mugler A*Men édes, varázslatos, szárnyaló illata megtölti életét csillagokról, angyalokról, kék égről, belsőséges érzésekről, gondtalan életről szóló történetekkel. Az illat olyan összetevőt tartalmaz, aminek a színe instabil, ezért az üveg tartalma eltérhet a képen láthatótól.

  13 720 Ft
  Kedvezmény: 1 520 Ft

 • Juicy Couture Viva La Juicyeau de parfum hölgyeknek 100 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: JUC01417

  Több infó ...

  Hosszú pillantások, könnyed érintések, tökéletes vonalú ruha? Mostantól a Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum lesz az, ami gondoskodik arról, hogy mindig teljesen felejthetetlen és elbűvölő legyen. Nappal, éjszaka ... amikor csak akarja!  édesen virágos, játékos illat gyümölcsös illatjegyekkel nappal és különleges alkalmakon való viseletként is ideális minden ifjú hölgynek tetsző, masnival díszített, szép üvegcse Az illat összetételeElsőként az édes erdei gyümölcsök és a zamatos mandarin vonzza az ellenállhatatlan illatkompozícióhoz. Pár pillanattal később lassan megjelenik a lonc, jázmin és gardénia virágtrió lenyűgöző illata is. Majd amint megérzi az ámbra, vanília, praliné, karamell és szantálfa kombinációját, biztos lehet abban, hogy kicsengése utolsó pillanatáig, minden egyes percben imádni fogja. Az illat történeteA Juicy Couture Viva La Juicy parfüm gyönyörű, rózsaszín csomagolása a fukszia színű masnival díszített üvegcsével kiemeli ennek a tökéletes lányos illatnak a karakterét. Édes, virágos és gyümölcsös illata minden olyan fiatal hölgyhöz remekül illik, aki úgy élvezi az életet, mintha csak egy izgalmas partin lenne.

  12 960 Ft
  Kedvezmény: 1 440 Ft

 • Calvin Klein Euphoriaeau de parfum hölgyeknek 100 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: CAK16779

  Több infó ...

  Nincs szüksége csokoládéra vagy szerelmi vallomásra, hogy megtapasztalja az érzékek eufóriáját! A Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum egy rejtelmes, érzéki vonzerőt és koncentrált örömérzést nyújtó, zabolátlan természettel és egzotikus virágokkal teli világot mutat be önnek. keleties árnyalatú, üde gyümölcsös-virágos illat energiával teli, magabiztos nőknek mindennap viselhető és ünnepélyes alkalmakra is megfelelő Az illat összetételeElőször a gránátalma jellegzetes aromája kápráztatja el, mely fokozatosan elegyedik a virágos szívillattal. A teljes illatkompozíció fő akkordját a szívben rejtőző gyöngéd lótuszvirág és domináns fekete orchidea adja. Végezetül megjelenik a finom ibolya, az állati eredetű pézsma, az ámbra és a mahagónifa kombinációja. Az illat történeteAz Eufória Eau de Parfum 2005-ben jelent meg és azonnal nagy visszhangot váltott ki. Mi több, az év legjobb luxus parfümjévé jelölték és nagyobb meglepetés nélkül elnyerte a rangos FiFi díjat. Varázslatos, összetéveszthetetlen, virágzó orchideára emlékeztető üvegcséjét maga az illat ihlette.

  11 340 Ft
  Kedvezmény: 1 260 Ft

 • Armaf Derby Club House Blancheeau de toilette uraknak 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: ARF03244

  Több infó ...

  aromás illatmodern úriembernekegész napos viseletre

  5 780 Ft
  Kedvezmény: 1 020 Ft

 • Kenzo Amoureau de parfum hölgyeknek 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: KZO03819

  Több infó ...

  Induljon el egy lassú és érzéki útra. A Kenzo Amour női eau de parfum titokzatos, és tele van lelket melengető érzelmekkel. Optimizmussal tölti fel Önt, és gondolatait távol-keleti illatokat hordozó, messzi vidékekre repíti. érzéki virágos-fás illat utazást kedvelő romantikus nőknek főleg hűvösebb és nedves időszakokra való Az illat összetételeAz elbűvölő és barátságos eau de parfum fejillatát a rizs és a fehér tea szokatlan akkordjai alkotják. Virágos szívillatát a pulméria, kunkor és cseresznyevirág finom aromája uralja. Az illatkompozíció alapjában pézsma, tömjén és édes vaníliával lágyított, erősen fás jegyek rejtőznek.Az illat történeteA Kenzo Amour eau de parfum a szerelmeseknek azt a világon átívelő szeretetteljes kötelékét szimbolizálja, mely véletlen találkozásokon és mosolyokon ível át. A Daphné Bugey parfümőr alkotta parfüm először 2006-ban jelent meg. Lágy, tiszta és érzéki vonalú üvegcséje simogatásra csábít, a parfüm külső dobozán pedig a Kenzo madár a szenvedélyes szerelmet és az utazás szabadságát szimbolizálja.

  13 960 Ft
  Kedvezmény: 2 460 Ft

 • Rasasi Shuhrah Pour Hommeeau de parfum uraknak 90 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: RSS02376

  Több infó ...

  A különleges Rasasi Shuhrah Pour Homme parfüm egy olyan páratlan aromájú ellenállhatatlan illattal rendelkezik, mely Önt az egész napján végigkíséri.keleties illatmodern úriembernekáltalános viseletre, de különleges alkalmakra is

  7 400 Ft
  Kedvezmény: 1 310 Ft

 • Versace Eroseau de toilette uraknak 100 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: VER07701

  Több infó ...

  Ismerje meg a világ egyik legkedveltebb illatát, amely az egész világon meghódította a nők szívét! Ez nem is meglepő, hiszen ez a kellemes, gyümölcsös-virágos illatkompozíció szó szerint kényezteti az érzékeket. Nőies, ugyanakkor érzéki hatású, és leginkább a nyári hónapokra ajánljuk. Virágos illatát azonban egész éven át élvezheti, mint a romantikus nyári esték emlékét. gyümölcsös-virágos illat 2006-ban mutatták be elsősorban a nyári hónapokra ideális Az illat összetételeAz illatkompozíciót jeges akkordok, a gránátalma zamatos jegyei és a citrusos yuzu gyümölcs nyitják. Utánuk az édeskés bazsarózsa és magnólia jegyei kényeztetik az érzékeket. Az édeskés illatot a lótuszvirág akkordjai ellenpontozzák. Az alapillatról a melengető fa, az ámbra és a pézsma gondoskodnak. Az illat történeteAz illatot a híres és elismert mesterparfümőr, Alberto Morillas alkotta meg 2006-ban. Azóta a gyengéd és kellemes Bright Crystal a Versace márka legnépszerűbb parfümjeinek egyike. Finom üvegcséje tökéletesen jeleníti meg a gyümölcsös-virágos illat karakterét.

  17 030 Ft
  Kedvezmény: 3 010 Ft