Speciális kedvezmények

A speciális kedvezmény kínálatunk termékein apró hibák lelhetőek fel, ezért nem forgalmazhatóak a klasszikus kínálattal. Olyan illatokról van szó, melyek fotózáshoz voltak használva, így sérült a celofán csomagolásuk, esetleg a szállítás vagy a raktárban való manipuláció során sérült meg a dobozuk, természetesen ez nem befolyásolja a termékek minőségét. Némely termékek mennyisége is lehet kevesebb, pl. 99%. Az illat természetesen a lehető legjobb minőségű, valamint ugyanúgy érvényes rájuk a garancia a feltüntetett hibák kivételével.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

 • Parfümök
 • Speciális kedvezmények

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Márka

Továbbiak megtekintése …

12 3 307

 • Adidas Team Forceeau de toilette férfiaknak 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: ADI04696

  Több infó ...

  Adidas Team Force - egy férfias illat. A parfüm feslő tónusai a narancs, ananász, mandarin és grapefruit gyümölcsös aromáival tűnnek ki. A parfüm szívében a boróka, a jázmin és a szantálfa illata dominál, majd az alap tónusaiban a finoman illatosított borostyán, dohány és cédrus aromáival egészül ki. Az Adidas Team Force 2000 - ben került piacra. 

  1 920 Ft
  Kedvezmény: 250 Ft

 • Calvin Klein CK IN2Ueau de toilette férfiaknak 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: CAK11548

  Több infó ...

  Az IN2U Eau de Toilette Calvin Klein neves műhelyének további férfi parfümje. Bár ez a cég az unisex divat- és kozmetikai termékeiről vált híressé, ezúttal két fajta - egy férfi és egy női - illat mellett döntött. Mindkét Calvin Klein IN2U illat tervezésével kifejezetten a fiatal, modern, a az alkotó szavaival élve "techno-szexuális" generáció igényeihez igazodik. Ez a rendkívül modern és finom illat paradicsom levelekkel egyesült citrom jegyekkel bontakozik ki. Az aroma fokozatosan a kakaó egzotikus illatába megy át. Alapillatában a cédrusfa keleties árnyalata és az értékes pézsma dominál. Az IN2U Men Eau de Toilette, mely 2007-ben került az üzletekbe, a fiatalságot, kötetlenséget, szabadságot és az új élmények utáni vágyat, valamint a világ mindeddig ismeretlen titkainak feltárása irányuló vágyat testesíti meg. A Calvin Klein IN2U Men Eau de Toilette egy rendkívül elegáns üvegcsébe van rejtve, amely teljesen illeszkedik a modern kötetlen stílus minimalista felfogásához.  

  6 040 Ft
  Kedvezmény: 620 Ft

 • Montale Patchouli Leaveseau de parfum unisex 50 ml

  Celofán nélkül A termék tartalma: 100 % Kód: MNT03300

  Több infó ...

  A Montale Patchouli Leaves keleties női és férfi parfüm a pacsuli jellegzetes akkordjával. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a teljesen lenyűgöző, melengető, gyengéd, megnyugtató és fényűző pacsuli illatát kínálja. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Patchouli Leaves Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Patchouli Leaves Eau de Parfum illatkompozícióját vanília, borostyán, pézsma, labdanum és természetesen pacsuli akkordok alkotják. A két évig tölgyfahordóban áztatott gyönyörű pacsulilevelek a melegséget adó vaníliával, a teljességet és mélységet kiegészítő labdanummal és egyéb akkordokkal gazdag aromában egyesülnek, amely mesterien ötvözi a domináns pacsuli aromát a borostyános, balzsamos, vaníliás és melengetően fűszeres jegyekkel. Mindez egy olyan illatot eredményez, amelyről pironkodás nélkül állítható, hogy a pacsuli témájának talán legkiválóbb feldolgozása. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan álomszép és érzéki parfümöt alkotott, amely figyelemreméltóan ütős, ugyanakkor hihetetlenül kellemes viselet. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Patchouli Leaves parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, tartós hatása garantált. A Montale Patchouli Leaves esetében az illat valóban szokatlanul hosszú ideig megmarad. A Montale Patchouli Leaves Eau de Parfum egész évben hordható, nappali és esti viselet. Kissé melengető oldala azonban leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. A Patchouli Leaves örökre megnyeri magának a pacsuli illatát főleg vanília és balzsamos színezettel kedvelő hölgyeket és férfiakat. Ugyanakkor mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társuló valódi minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Patchouli Leaves esetében megnyerően fényes ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként. Montale Patchouli Leaves - a pacsuli elragadó illatát dicsőítő mesteri óda.

  20 830 Ft
  Kedvezmény: 1 870 Ft

 • Carolina Herrera 212 Sexyeau de parfum nőknek 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: CHR01719

  15 470 Ft
  Kedvezmény: 1 740 Ft

 • DKNY Be Temptedeau de parfum nőknek 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: DKN03167

  13 000 Ft
  Kedvezmény: 1 240 Ft

 • Kenzo Flower by Kenzoeau de parfum nőknek 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: KZO02802

  Több infó ...

  A Kenzo Flower by Kenzo egyedülálló női illat tervezése abból a gondolatból született, hogy a pipacsvirágnak ki kell találni egy illatot. Ugyanis a pipacs az egyetlen olyan virág, amelynek nincs aromája, hogy teljessé tegye ezt a gyönyörű és különleges növényt. A Kenzo Flower by Kenzo illat 2000-ben született, és bájos virágos-púderes aromája tökéletesen illik azokhoz a romantikus nőkhöz, akik szeretik a kiegyensúlyozottságot, ugyanakkor eredeti, nem hétköznapi dolgokra vágynak. A Kenzo Flower by Kenzo női illat már fejillatában különleges, amikor először fon körbe a csábító bolgár rózsával párosuló fekete ribizli frissítő aromája. Érdekes atmoszférát ad a fejillatnak a galagonya szokatlan aromája is a zamatos mandarinnal közös kombinációjában. A szívillatból lenyűgöző gyanta, jázmin, és a virágzó rétet tökéletesen megjelenítő játékos ibolya árad. A Kenzo Flower by Kenzo alapillatát édes vanília, pézsma és jellegzetes tömjén alkotja. Érzéki, egyszerű, törékeny és egyben nagyon nőies - ez a pipacs szépségét és egyediségét tökéletesen kifejező Kenzo Flower by Kenzo női illat. A Kenzo Flower by Kenzo elbűvölő üvegcsében rejtőzik, amely a pipacsot vízzel teli vázában jeleníti meg. Míg hosszú, zöld szára belemerül az illatos folyadékot tartalmazó üvegcsébe, addig a pipacs piros virága az illat zárófedelében bújik meg. Így a pipacs a nagyvárosokban is ragyoghat, míg Ön ezzel illattal egész nap frissnek, vonzónak és hihetetlenül elragadónak érzi majd magát.  

  14 850 Ft
  Kedvezmény: 1 740 Ft

 • Serge Lutens L'Eau de Pailleeau de parfum unisex 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: SER00370

  29 190 Ft
  Kedvezmény: 3 110 Ft

 • Montale Crystal Flowerseau de parfum unisex 50 ml

  Celofán nélkül A termék tartalma: 100 % Kód: MNT03351

  Több infó ...

  A Montale Crystal Flowers a rózsa jellegzetes akkordjával színezett virágos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása frissítő jegyekkel társult, lágy és érzéki illatot kínál. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Crystal Flowers Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Crystal Flowers Eau de Parfum illatkompozícióját mandarin, rózsa, gyöngyvirág, borostyán és pézsma akkordok alkotják. A Marokkóból, a Dades-völgyből származó rózsák, és a frissítő olasz mandarin a fehér pézsmával, gyöngyvirággal és más akkordokkal egy csodálatosan gyengéd és érzéki aromában egyesül, amely az uralkodó rózsás oldalt a pézsmás, egyéb virágos és citrusos jegyekkel ötvözi. Az eredmény egy nagyon kellemesen hordható, gazdag, ugyanakkor gyöngéd, gyönyörű és rendkívüli illat. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Crystal Flowers Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale a rózsa illatának egy különleges, keleties, határozottan figyelemre méltó tolmácsolását alkotta meg. A Montale Crystal Flowers Eau de Parfum egész évben hordható, nappali és esti viselet. Frissítő oldala azonban leginkább melegebb napokon érvényesül. A rózsa illatát főleg rendkívül gyöngédséggel, érzéki és frissítő jegyekkel teli keleti kompozícióban kedvelő hölgyeket és férfiakat örökre megnyeri magának. Ez az Eau de Parfum olyan, hogy mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Crystal Flowers esetében kellemesen gyengéd, fényes rózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként. Montale Crystal Flowers - a rózsa gyengéd, érzéki és frissítő illata egy keleties kompozícióban.

  20 160 Ft
  Kedvezmény: 1 740 Ft

 • Puma Synceau de toilette férfiaknak 60 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: PUM03347

  4 500 Ft
  Kedvezmény: 250 Ft

 • Stella McCartney POPeau de parfum nőknek 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: SMC00170

  12 750 Ft
  Kedvezmény: 1 370 Ft

 • Ferrari Ferrari Red Power Intenseeau de toilette férfiaknak 75 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: FER00699

  5 430 Ft
  Kedvezmény: 620 Ft

 • Giorgio Beverly Hills Redeau de toilette nőknek 90 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: GBH00236

  6 340 Ft
  Kedvezmény: 620 Ft

 • Axe Africaborotválkozás utáni arcvíz férfiaknak 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: AXE00362

  1 670 Ft
  Kedvezmény: 120 Ft

 • Dolce & Gabbana Rose The Onetusfürdő nőknek 200 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: DOG05707

  Több infó ...

  A kiváló minőségű Dolce & Gabbana Rose The One tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

  6 640 Ft
  Kedvezmény: 750 Ft

 • Perry Ellis 360°eau de toilette férfiaknak 100 ml

  Doboz nélkül A termék tartalma: 100 % Kód: PER0602

  7 980 Ft
  Kedvezmény: 750 Ft

 • Montale Crystal Flowerseau de parfum unisex 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: MNT3046

  Több infó ...

  A Montale Crystal Flowers a rózsa jellegzetes akkordjával színezett virágos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása frissítő jegyekkel társult, lágy és érzéki illatot kínál. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Crystal Flowers Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Crystal Flowers Eau de Parfum illatkompozícióját mandarin, rózsa, gyöngyvirág, borostyán és pézsma akkordok alkotják. A Marokkóból, a Dades-völgyből származó rózsák, és a frissítő olasz mandarin a fehér pézsmával, gyöngyvirággal és más akkordokkal egy csodálatosan gyengéd és érzéki aromában egyesül, amely az uralkodó rózsás oldalt a pézsmás, egyéb virágos és citrusos jegyekkel ötvözi. Az eredmény egy nagyon kellemesen hordható, gazdag, ugyanakkor gyöngéd, gyönyörű és rendkívüli illat. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Crystal Flowers Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale a rózsa illatának egy különleges, keleties, határozottan figyelemre méltó tolmácsolását alkotta meg. A Montale Crystal Flowers Eau de Parfum egész évben hordható, nappali és esti viselet. Frissítő oldala azonban leginkább melegebb napokon érvényesül. A rózsa illatát főleg rendkívül gyöngédséggel, érzéki és frissítő jegyekkel teli keleti kompozícióban kedvelő hölgyeket és férfiakat örökre megnyeri magának. Ez az Eau de Parfum olyan, hogy mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Crystal Flowers esetében kellemesen gyengéd, fényes rózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként. Montale Crystal Flowers - a rózsa gyengéd, érzéki és frissítő illata egy keleties kompozícióban.

  26 940 Ft
  Kedvezmény: 2 360 Ft

 • Brut Brut Originaleau de toilette férfiaknak 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 100 % Kód: FBG0360

  Több infó ...

  aromás illatmodern úriembernekáltalános viseletre, de különleges alkalmakra is

  2 050 Ft
  Kedvezmény: 250 Ft

 • Montale Oudmazingeau de parfum unisex 50 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: MNT3225

  Több infó ...

  Az Oudmazing a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó fás-virágos-pézsmás női és férfi illat. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan az Oudmazing Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.  Az Oudmazing Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sasfa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh, amely egy gyantás aromájú elragadó alapanyag. A legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fájaként“emlegetnek, a Montale Oudmazing parfümben édes gyümölcsök, üde citrusok, finom vanília és más, eredeti módon megválasztott kísérő akkordok kapcsolatában jelenik meg. Az ötletes Montale Oudmazing Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillata szicíliai narancs, bergamott, agarfa, körte és füge akkordjaival bontakozik ki. Szívét egyiptomi jázmin, pacsulilevelek és íriszgyökér (orris) illata árad, míg alapillatát vanília, bőr, fehér pézsma és szőlő jegyek alkotják. A lélegzetelállító malajziai agarfa bátran keveredik a csábító körte és az ízletes földközi-tengeri füge édesítette citrusok gyönyörű párosával. Az Oudmazing szívében az érzéki írisz, egyiptomi jázmin és a pacsuli izgató kombinációjával bontakozik ki, és a bőrt ez az egyedülálló parfüm gazdag bőrös, vaníliás, rózsaszín szőlő és fehér pézsma jegyekkel melegíti fel. Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale megalkotta következő teljesen egyedülálló parfümjét, amely még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgál. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Oudmazing Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Oudmazing egész évben hordható nappali és esti viselet. Örökre megnyeri magának az eredeti fás, virágos éspézsmás illatokat kedvelő, és a parfümök valódi prémium minőségét nagyra értékelő nőket és férfiakat. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Oudmazing esetében arany címkével díszített fényes fekete szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként. Montale Oudmazing - sokoldalú különleges kompozícióba foglalt, édes gyümölcsökkel, citrusokkal és vaníliával kísért agarfa.

  22 230 Ft
  Kedvezmény: 1 870 Ft

 • Masaki Matsushima Mat Chocolateau de parfum nőknek 80 ml

  piszkos csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: MAS00292

  9 860 Ft
  Kedvezmény: 1 000 Ft

 • Perris Monte Carlo Bois d'Oudeau de parfum unisex 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: PMC00174

  35 710 Ft
  Kedvezmény: 2 990 Ft

12 3 4 5 307 Továbbiak megtekintése Nahoru

Menu