Speciális kedvezmények

A speciális kedvezmény kínálatunk termékein apró hibák lelhetőek fel, ezért nem forgalmazhatóak a klasszikus kínálattal. Olyan illatokról van szó, melyek fotózáshoz voltak használva, így sérült a celofán csomagolásuk, esetleg a szállítás vagy a raktárban való manipuláció során sérült meg a dobozuk, természetesen ez nem befolyásolja a termékek minőségét. Némely termékek mennyisége is lehet kevesebb, pl. 99%. Az illat természetesen a lehető legjobb minőségű, valamint ugyanúgy érvényes rájuk a garancia a feltüntetett hibák kivételével.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

 • Parfümök
 • Speciális kedvezmények

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Válasszon márkát

Továbbiak megtekintése …

12 3 238

 • Jacques Bogart Bogart Story Blueeau de toilette férfiaknak 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: JAB00823

  5 400 Ft
  Kedvezmény: 450 Ft

 • Cuba Chiceau de parfum nőknek 100 ml

  piszkos csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: CUB01042

  2 940 Ft
  Kedvezmény: 250 Ft

 • Bath & Body Works Men Teakwoodkölnivíz férfiaknak 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: BBO1033

  9 310 Ft
  Kedvezmény: 980 Ft

 • Yankee Candle Snowflake Cookieteamécses 12 x 9,8 g

  piszkos csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: YAC04049

  Több infó ...

  Fontos figyelmeztetés!A terméket kellően hőálló felületre tegye! Amennyiben a bél hossza nagyobb, mint 5 mm, vágja le! Ellenőrizze, hogy a gyertya/viasz minden éghető anyagtól és hőforrástól (TV, radiátorok) elegendő távolságban legyen! Az égő gyertyát/viaszt ne mozgassa! Gyermekektől és háziállatoktól tartsa távol! Túlzott szagérzékenységben szenvedő személyeknél a terméket óvatosan kell használni. HasználatAz égő gyertyát/viaszt soha ne hagyja felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében! Az égő gyertyák között legalább 20 cm szabad hely legyen. Ne hagyja a gyertyát több mint 4 órán át égni! Ha a gyertya ég, ne döntse meg! Ne hagyja, hogy a láng elérje az edény oldalát! Ha a gyertyaréteg 1 cm-nél vékonyabb, oltsa el, és ne hagyja teljesen az aljáig leégni! A gyertyát mérsékelt erővel fújja /oltsa el!

  2 840 Ft
  Kedvezmény: 250 Ft

 • Brut Brutajándékszett I.

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: FBG00476

  3 870 Ft
  Kedvezmény: 370 Ft

 • Jil Sander N° 4eau de parfum nőknek 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: JSD01514

  Több infó ...

  virágos-fás illatérzéki nőnekelsősorban hűvösebb időjáráshoz illik

  14 780 Ft
  Kedvezmény: 1 520 Ft

 • Bond No. 9 Uptown Riverside Driveeau de parfum férfiaknak 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: BON0810

  Több infó ...

  fás illatmodern kalandornakmindennapi viseletre

  46 520 Ft
  Kedvezmény: 3 680 Ft

 • Culti Stilearoma diffúzor töltelékkel 500 ml nagy csomagolás (Aramara)

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: CUL0596

  Több infó ...

  Használat1. Csavarja le a kupakot! 2. Helyezze be a pálcákat a palackba, és rakja szét őket! A pálcák kanócként működnek, amely fokozatosan felszívja és a levegőbe továbbítja az illatot. Az illata erejét az aroma diffúzorban lévő pálcák mennyiségével tudja szabályozni.3. Helyezze a diffúzort stabil felületre, hogy annak töltete véletlenül ne ömölhessen ki! Ne tegye lakkozott vagy műanyag felületre! Az illat akár több hétig is kitart. Fontos figyelmeztetés!Gyermekektől tartsa távol! Amennyiben a diffúzor töltete bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal! Szembe kerülés esetén, több percen át öblítse vízzel! Túlzott szagérzékenységben szenvedő személyeknél a terméket óvatosan kell használni.

  21 840 Ft
  Kedvezmény: 1 960 Ft

 • Armani Prive Eclat de Jasmineau de parfum unisex 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 100 % Kód: GIO5597

  57 870 Ft
  Kedvezmény: 6 130 Ft

 • Amouage Diaeau de parfum férfiaknak 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: AMU4341

  Több infó ...

  Az Amouage Dia férfi Luxus Eau de Parfumját Omán szépsége ihlette. Az illat a szomjazó, nap perzselte sivatagba vezet el, és a legjobb fűszerek illatát kínálva az Arab-tenger zabolátlan hullámaival frissít fel. Az Amouage Dia Eau de Parfum keleti-virágos tónusai az eredeti és tettvágyó férfit szimbolizálják, aki nagyra értékeli az igazi luxust, és egyben tagadhatatlan kalandvággyal rendelkezik. E parfüm tónusai elviszik arra az útra, amelyen a régi karavánok jártak. Bőrét az izgalom és a nap sugarai bizsergetik. Hirtelen az ománi piactér közepén találja magát, ahol a levegőben a tömjén, a szilva és a fűszeres tea illata száll. A nedves vetiver aromája felfrissíti a levegőt, és a lágy tengeri szellő az új energia érzését adja. A város utcácskáin virágzó bazsarózsa és narancsfák illata érződik, és játszik az érzékekkel. Az Amouage Dia egyedülálló férfi Eau de Parfum az új tájak felfedezésének titkát és izgalmát rejti magában. Ez a meleg, erősen karizmatikus illat tökéletes kiegészítő minden zabolátlan, örök hódító férfi számára. Az illat 2002-ben került piacra.

  44 170 Ft
  Kedvezmény: 5 030 Ft

 • Estée Lauder Amber Mystiqueeau de parfum unisex 100 ml

  Sérült celofán A termék tartalma: 100 % Kód: EST05279

  18 700 Ft
  Kedvezmény: 1 960 Ft

 • Montale Aoud Lagooneau de parfum unisex 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: MNT03288

  Több infó ...

  Az Aoud Lagoon a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó virágos-fás női és férfi illat. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Lagoon Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Aoud Lagoon a fehér virágok, különleges fák és gyümölcsök frissítő, ugyanakkor finoman édes kombinációja. Az eredeti, üdítő és szelíden édes Montale Aoud Lagoon Eau de Parfum viselőjét intim illatérzékelő kirándulásra invitálja, amelynek segítségével, a márka képviselőinek ígérete szerint felfedezi saját belső erejét. Az eredmény egy semmivel össze nem téveszthető aroma, teli frissességgel, lágysággal, érzékiséggelés eleganciával. A Montale Aoud Lagoon Eau de Parfum fejillata illatcserje és szicíliai mandarin akkordjaival bontakozik ki. Szívében gardénia és lótusz illata terjeng, míg alapillatát haiti vetiver, Paraguayból származó guajakfa és moha jegyei alkotják. A fás és fehér virágos oldalakat a többi virágos, gyümölcsös és citrusos jegyekkel tökéletes egyensúlyban átszövő gazdag aroma üde és édes, gyöngéd és érzéki, nyitánya csupa derű, és alapillata eleganciával teli. Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely illatokkal köti egymással össze Keletet és Nyugatot, és egy intim illatkirándulás élményét nyújtja. Pierre Montale valamennyi művét, így az Aoud Lagoon Eau de Parfum alkotását is prémium minőségű természetes anyagokból készíti, ami garantálja az illat hosszan tartó hatását. Üde oldalának köszönhetően az Aoud Lagoon leginkább a melegebb hónapok nappali és esti viselete. A fehér virágok és különleges fák kombinációját kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aoud Lagoon parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a minőségét, és szeretik az illatérzékelő utazásokat. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó, letisztult eleganciát sugárzó designt az Aoud Lagoon esetében halványkékre váltó csillogó arany szín hangsúlyozza. Az üvegcsék különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként. Montale Aoud Lagoon - meghitt illatutazásra invitáló frissítő és finoman édes, virágos-fás illat.

  24 540 Ft
  Kedvezmény: 1 960 Ft

 • L'Artisan Parfumeur Patchouli Patcheau de toilette teszter nőknek 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: LAR02081

  21 610 Ft
  Kedvezmény: 1 490 Ft

 • Montale Mango Mangaeau de parfum unisex 50 ml

  Celofán nélkül A termék tartalma: 100 % Kód: MNT2980

  Több infó ...

  A Montale Mango Manga gyümölcsös-fás női és férfi parfüm a mangó jellegzetes illatával. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a nemes fák, gyümölcsök és virágok egzotikus egyesülését kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Mango Manga Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Mango Manga Eau de Parfum a mangó egzotikus napenergiáját élettel teli fennkölt calabriai keserű naranccsal és különleges jázminnal (arab jázminnal) jeleníti meg. A kompozíció üdeségét az édes narancstól kapja, gazdag és édes színezetéről a ylang-ylang gondoskodik, míg egzotikusságát a vetiver, cédrusfa, oud és moha jegyek alkotta fényűző fás alap hangsúlyozza. Mindez együtt egy valóban rendkívül eredeti, érdekes és szokatlan kompozíciót hoz létre. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Mango Manga parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Mango Manga a napfényes fürdő emlékét idéző édes, egzotikus illat. A zamatos, barátságos aroma, amely meglepően társítja a gyümölcs akkordokat a fás jegyekkel és a jázmin varázslatos fuvallatával, egyike a márka legsajátságosabb alkotásainak. Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folyatott tevékenysége során szert tett a titokzatos keleti mágusok képességeire, hiszen Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely a trópusi napfényben fürdőző zamatos mangót tárja elénk, azonban mégsem egy túlzottan édes vagy egy egyszerű nyári gyümölcsös illatot. A Montale Mango Manga parfüm egész évben hordható, ám legjobban nyáron érvényesül, amikor a trópusi nyaralás érzését varázsolja elő. Ez egy tökéletes nappali parfüm, és alapillatának összetétele miatt esti viseletként is remekül megállja a helyét. A Mango Manga a mangó illatát gyümölcsös, eredeti felépítésű kompozícióban kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társult valódi minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Mango Manga esetében szépségesen világos metál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként. Montale Mango Manga - a mangó és a napfény illata egy rendkívül sajátságos illatalkotásban.

  21 940 Ft
  Kedvezmény: 1 960 Ft

 • Jil Sander Strictly Nighteau de toilette férfiaknak 40 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: JSD1336

  8 160 Ft
  Kedvezmény: 860 Ft

 • LR Lovingly by Bruce Williseau de parfum nőknek 50 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: LRA0227

  12 360 Ft
  Kedvezmény: 1 470 Ft

 • Lalique Le Parfumtestápoló tej nőknek 150 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: LAL1273

  4 020 Ft
  Kedvezmény: 370 Ft

 • Bath & Body Works Men Teakwoodkölnivíz férfiaknak 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: BBO1032

  9 310 Ft
  Kedvezmény: 980 Ft

 • Jacques Bogart Silver Scent Deepeau de toilette férfiaknak 100 ml

  Kevesebb a flakon tartalma A termék tartalma: 99 % Kód: JAB00817

  6 450 Ft
  Kedvezmény: 580 Ft

 • Dior Hypnotic Poison (2014)eau de parfum nőknek 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: CHD07847

  29 300 Ft
  Kedvezmény: 2 940 Ft

 • Clinique Aromatics Elixireau de parfum nőknek 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: CNE01225

  15 600 Ft
  Kedvezmény: 1 590 Ft

 • Zippo Fragrances Men´s Essentialstusfürdő férfiaknak 100 ml

  összekapart csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: ZIF00214

  9 710 Ft
  Kedvezmény: 920 Ft

 • Juicy Couture Viva La Juicyeau de parfum nőknek 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: JUC00545

  Több infó ...

  A Juicy Couture Viva La Juicy egy fiatalos gyümölcsös-virágos női illat, mely 2008-ban került kereskedelmi forgalomba. Hagyja testét kényeztetni a gyümölcsök friss és édes jegyeinek nektárjával, és nyerje el a csábító tündérek könnyű virágos illatát! A Juicy Couture márka illatával úgy fogja érezni magát, mintha most lépett volna be egy nyári kertbe, ahol minden virágzik. A Viva La Juicy olyan fiatal nőknek és lányoknak készül, akik szeretnek szórakozni, nem akarnak telt és hivalkodó illatba burkolózni, és a frissességet és a fiatalság édes ízét, az életörömöt keresik. A Juicy Couture illat leginkább melegebb időben viselhető, és minden alkalomhoz megfelelő. Üvegcséjének megjelenése első pillantásra lenyűgöz. A kedves, klasszikus formájú üveg, melyet rózsaszín masni díszít. Dobozával együtt a fiatalságot, játékosságot és szórakozni vágyást jelenítik meg. Juicy Couture illataihoz csak a legválasztékosabb összetevőket használja, és megbízhat azok legmagasabb minőségében is. Ez is az oka annak, hogy kedvenc illata hihetetlenül hosszú időn át tartós hatást kelt. A Juicy Couture egy viszonylag fiatal márka, mely elsősorban a tini lányokat és fiatal nőket szólítja meg. Pajkos divatot kínál a rakoncátlan lázadóknak, melyhez hasonló hangulatú kiegészítőket, és természetesen illatot is készít. Ezek azonban nem csak a fiatal és önfejű hercegnőké. Minden korosztály örömre lel bennük, és ez megkívánja a kellemes és magával ragadó illatot. A Juicy Couture Viva La Juicy egyszerűen egy gyümölcsös-virágos bomba, amely képes arra, hogy minden nap felderítse az életét. Kényeztesse magát a fiatalos luxussal és győződjön meg arról, hogy az élet a Viva La Juicy illat párájában teljesen varázslatos módon élhető!  

  12 220 Ft
  Kedvezmény: 1 300 Ft

 • Dior Dior Homme (2011)eau de toilette férfiaknak 100 ml

  Enyhén sérült doboz A termék tartalma: 100 % Kód: CHD07946

  19 870 Ft
  Kedvezmény: 2 000 Ft

12 3 4 5 238 Továbbiak megtekintése Nahoru

Menu