Napozás utáni krémek

A napbarnított bőr mind férfiaknak, mind nőknek jól áll, az UV sugárzás viszont nagyon igénybe veszi a bőrünket. Gyorsabban öregszik, kiszárad, kifeszül és veszít rugalmasságából. Bízzon minőségi napozás utáni termékeinkben, amelyek hidratálják a bőrt, lebontva a napon tartózkodással járó, nemkívánatos következményeket. Ismerje meg Ön is a napozás utáni gélek, tejek és krémek előnyeit!

 

7 ok napozás utáni termékeink használatára:

  • Hidratálják bőrét, s így az nem lesz sem kiszárított, sem pedig kifeszített.
  • ✓ Meggátolják a bőr gyorsabb öregedését és a ráncképződést.
  • ✓ Meggyorsítják a bőr regenerálódását, visszaadva annak egészséges megjelenését.
  • ✓ Gátolják a bőr felső rétegének gyors hámlását.
  • ✓ A napozás utáni gélek hűsítő hatásúak, s megnyugtatják a leégett bőrt.
  • ✓ A béta-karotin tartalmú tejek és krémek intenzívebbé teszik és meghosszabbítják a napbarnított hatást.
  • Napozás és szolárium utáni használatra is alkalmasak.

Tippek napozás utáni készítményekre:

A napozás utáni krémek a legsűrűbbek, s így a leghosszabb idő alatt szívódnak fel. Ezért különösen az arcra és a fedetlen testrészekre alkalmasak. Ha viszont siet, használjon inkább gyorsan felvihető és testre használható, olajalapú napozás utáni spray-ket!

A napozás utáni tejek szintén könnyen szétkenhetők és könnyen felszívódnak, ezért alkalmasak az egész test kezelésére. Konzisztenciájukban nagyon hasonlóak a napozás utáni gélek, amelyek gyakran tartalmaznak hűsítő komponenst. Ha kissé leégett a napon, pillanatokon belül értékelni fogja ezt.

Amennyiben vörös, ég, vagy érintésre fáj a bőre, hívja segítségül a napozás utáni panthenolt! Ez a legjobb elsősegély a leégett bőr számára. A panthenol leégett bőrre kenése nem fáj, gyorsan felszívódik, és kellemesen hűsíti a bőrt.

Ha pedig olyan napozás utáni készítményt keres, amely képes több dolgot egyszerre megoldani, próbáljon ki egy napozás utáni tusfürdőt! Kényeztesse magát egy kellemes tusolással, miközben bőrét is ápolja napozás után!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek