Skip to main content

Borotvák

Bestsellerek

Borotválkozzon gyorsan, könnyen és precízen. A notino.hu-n megtalálja a legjobb zsilettpengés borotvákat, cserélhető fejű készülékeket és eldobható borotvákat is nedves borotválkozáshoz olyan márkáktól, mint a Gillette, Wilkinson Sword, Captain Fawcett és más elismert márkáktól is.

Milyen kézi borotvakészüléket válasszon férfiaknak?

  • Eldobható borotvák: Az eldobható borotvákat azok a férfiak szeretik, akik csak kivételesen ritkán borotválkoznak, és nem akarnak pénzt költeni a borotvakészülékekre, tartalék pengékre vagy borotvafejekre. A férfi borotvák könnyűek, jól tárolhatók és nem igényelnek semmilyen ápolást.
  • Klasszikus borotvakészülék pengével: A pengés, fémből készült borotvát használja borotvahabbal. Igazán alaposan és simára borotválja. A jobb minőségű borotvák még az elhalt hámsejteket is eltávolítják! Egy penge akár 5-7 borotválkozásra is alkalmas.
  • Borotvakészülék cserélhető fejjel: A férfi borotvakészülék tartalék borotvafejjel praktikus tervezésű és a forgó fejének köszönhetően biztonságosan borotvál a kényes helyeken is. Maga a borotvakészülék akár évekig is bírja, a borotvafejet viszont néhány hét után újra kell cserélni.

A helyes borotválkozás 4 lépésben

  1. Nedvesítse be az arcát meleg vízzel és vigye fel a szappant, a habot vagy a borotvagélt. A kézi borotva így könnyebben csúszik a bőrön.
  2. Borotválkozzon könnyed és finom mozdulatokkal. Kezdje az érzékeny helyeken, a nyakán és az állán, majd folytassa az arcán és a bajuszán.
  3. Öblítse le közben néha a borotvapengét, és szükség esetén használjon még többet a borotválkozási készítményből.
  4. Vigyen fel hidratáló krémet vagy borotválkozás utáni arcvizet a simára borotvált és megmosott arcára.

Sem a pengés férfiborotva, sem az eldobható borotva nem felel meg? A simára borotvált arcot másként is megvalósíthatja. Próbálja ki az elektromos borotvát, mely hatásosan megszabadítja az arcszőrtől, vagy a zsilettpengét a klasszikus borotválkozás kedvelőinek.