Zsíros haj

Szenved a zsíros haj miatt? Lépjen ki a mindennapi hajmosás mókuskerekéből, ne rejtegesse a haját összefogva. Tudunk rá hatékony megoldást!

 

Hogyan előzhető meg a haj zsírosodása? A zsíros hajat a stressz mellett a hormonális egyensúly hiánya, illetve az étkezés, valamint a nem megfelelő hajkozmetikumok használata okozza. Így mindennek az alfája és omegája a zsíros hajra való sampon megfelelő kiválasztása, amely meggátolja a haj zsírosodását, valamint légiessé és dússá teszi.

Zsíros haj javasolt ápolása

Masszírozza gyengéden körkörös mozdulatokkal a fejbőrbe a zsíros hajra való sampont. A hajat ne dörzsölje, és ne nyomja a fejbőrre. Öblítse le a hajat langyos vagy hideg vízzel. A hideg víz segít elzárni a fejbőr pórusait, ezáltal mérsékli a haj zsírosodását.

Erősen zsíros haj esetén a szakértők a haj tréningezését és a hajmosások közötti időszakok meghosszabbítását javasolják. Ugyanis minél gyakrabban mosunk hajat, annál több faggyút termel a fejbőr!

Hogyan lehet hajmosás és összegumizás nélkül elrejteni a zsíros hajat? Erre szolgál a száraz sampon. Felhordása után a haja olyan friss és szép lesz, mintha épp most mosta volna meg!

 A samponon kívül mi nyújt segítséget zsíros haj esetén?

Mit lehet tenni a zsíros hajjal, ha a sampon önmagában nem elég? Vigyen fel rá heti egy vagy két alkalommal zsíros hajra való hajpakolást. A pakolás táplálja a hajat, és eltávolítja a fejbőrről a felesleges faggyút.

A hajpeeling a zsíros fejbőr esetén is kiváló megoldást jelent. Eltávolítja róla a szennyeződéseket és a hajformázó készítmények maradványait. A javulás mindkét esetben már az első használat után szemmel látható!

Zsíros korpa és viszketés

A zsíros haj és a zsíros korpa gyakran kéz a kézben jár. Létezik olyan sampon zsíros korpára, amely eltávolítja a zsíros pikkelyeket, valamint akár több hétre is meggátolja az újabb korpa képződését.

Amennyiben viszketés kínozza, próbálja ki az E-vitamin-tartalmú zsírosodás elleni sampont, amely regenerálja és megnyugtatja a fejbőrt. A zsíros hajra gyors megoldás lehet a természetes samponok használata is. Amellett, hogy megnyugtatják az irritált fejbőrt, csodásan illatosítják is a haját!

A notino.hu-n a Kérastase, Framesi és további hajápolási szakértő márka zsíros hajra való legjobb készítményeit találja remek áron!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • Zsíros haj
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   28
  •   14
  •   8
  •   1
  •   3
Bestsellerek