Skip to main content

Hajsütővasak

Bestsellerek

Hajsütővas típusok: melyiket érdemes választani?

 • Hagyományos hajsütővas: biztosan Ön is próbálta már ezt a típust, mellyel néhány mozdulattal tartós loknikat lehet varázsolni. A tincseket csak be kell csíptetni a két felület közé, feltekerni és kész is. Számos népszerű Remington hajsütővas ilyen kialakítású, mint például a Remington Pro Curl Soft.
 • Kúp hajsütővas: a legegyszerűbben használható hajsütők a kúpvasak, melyekre egyszerűen csak fel kell tekerni a tincseket néhány másodpercre és készen is van a dús, göndör haj!
 • Automatikus hajsütővas: a népszerű automatikus hajformázókkal rengeteg időt lehet megspórolni, hiszen maguktól szippantják be a tincseket és formáznak lágy hullámokat.
 • Mini hajsütővas: ezekkel a termékekkel nemcsak utazni lehet, de kis és vékony fejük miatt Ön is extra rakoncátlan fürtöket varázsolhat velük.
 • Körkefés hajszárítók: a Bellissima márka termékei között megtalálhatók olyan hajszárítók is, melyek körkefés fejjel rendelkeznek és lágy hullámokat lehet velük kreálni.
 • Tripla hajsütővas: a tengarparti hullámokat a hármas kialakítású hajsütőkkel lehet elérni.
 • Hajvasalók: a 2 az 1-ben hajvasalókkal természetes hullámokat is lehet készíteni.

Hogyan válasszon hajsütővasat?

Az első szempont a rendelésnél, hogy a kiválasztott hajsütő formája illeszkedjen az Ön által elképzelt loknikhoz. Természetes megjelenést szeretne? Netán retró, lesimított hullámos frizurát? A vastag és a tripla fejű hajsütővas például nem alkalmas szuper vékony és göndör fürtök elkészítéséhez. Mindegyik esetben más típusra van szüksége, ezért először ezt kell végiggondolni.

Emellett az is fontos, hogy a szükséges funkciókkal bírjon a kiválasztott termék: ilyenek például az állítható hőmérséklet, a kábel megfelelő hosszúsága és a felület anyaga.

Többféle felületű hajsütővas a Notino.hu-n:

 • Titánium felület: a titánium hajsütőkkel, mint például a BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long rendkívül tartós hullámokat lehet formázni. Ráadásul a titánium felület nagyon gyorsan fel tud melegedni, ezért nem kell hosszú perceket várni a kellő hőmérsékletre.
 • Kerámia felület: a kerámia hajformázók legnagyobb előnye, hogy rendkívül kíméletesek a hajhoz. A kerámia könnyen csúszik a hajszálakon, ezért nagyon könnyű kezelni a loknik készítése közben. A Bellissima My Pro Beachy Waves kerámia kialakításával könnyedén tengerparti hullámokat készíthet.
 • Turmalin felület: a turmalin nem szárítja ki a tincseket és megelőzi a haj elektromosodását. A Valera Turbo Style 1000 Tourmaline cserélhető fejeivel ideális a különféle nagyságú loknik megalkotásához.

Miért válasszon szabályozható hajsütőt?

A hőmérséklet szabályozása attól függ, hogy Önnek milyen típusú a haja. A vékony szálú, egyenes hajszerkezetet maximum 130-150°-on szabad göndöríteni, így elkerülhető a haj károsodása. Erős és vastag szálú hajnál akár 160-180°-ra is fel lehet melegíteni a hajformázókat.

Extra tulajdonságok:

 • Az automatikus kikapcsolásnál nem kell félnie, hogy véletlenül elfelejtette kihúzni a hajsütőjét.
 • A hosszú kábel lehetővé teszi, hogy kényelmesen el tudjon helyezkedni a tükör előtt.
 • A kiegészítő kesztyű használatával biztosan nem fogja megégetni a kezét.

Hajsütővas használata 

Legyen szó hajegyenesítésről vagy göndörítésről, a hővédelem elengedhetetlen, ha Ön is vigyázni szeretne haja egészségére. Minden egyes tincset fújjon be hővédő sprayvel vagy balzsammal, mielőtt formázni kezdi a frizuráját!

Természetesen ahány hajsütővas, annyi féle trükk, hogy miként lehet őket a legkönnyebben használni:

 • A legegyszerűbb a tripla hajsütő alkalmazása, ugyanis szinte ugyanúgy kell használni a hajon, mint egy hajvasalót. Csak csippentse a két fej közé a haját és húzza végig a készüléket: kész is a beachy waves haj!
 • A kúp hajsütővas a második legkönnyebb hajformázó: a hővédővel ellátott tincset kesztyűs kézzel a kúp köré kell tekerni és néhány másodpercig ott tartani. Ennél a terméknél Ön választhatja ki, hogy vékonyabb vagy szélesebb hullámokat szeretne formázni.
 • Az automata hajsütőnél még ennyi energiát sem kell fordítani a procedúrára: a gép magától göndöríti be a hajzuhatagból leválasztott tincset - akár néhány perc alatt dús, csillogó és hullámos hajat varázsol.
 • A hagyományos hajsütővasak használata sem bonyolultabb: fogja be a hajvégeket a készülékbe, majd tekerje fel a haját. Néhány másodperc után ki is engedheti a szabályos loknikat.

Felkeltettük érdeklődését hajsütőink iránt? Tekintse meg széles kínálatunkat és rendeljen a legjobb márkáktól!