Pattanástapasz és mitesszertapasz

A mitesszerek és az akné ellen csak ésszel! Távolítsa el a bőrhibákat és tisztítsa meg a pórusokat otthona kényelmében. A tisztító mitesszertapaszok és a regeneráló pattanástapaszok minden típusú bőrön alkalmazható segítséget jelentenek.

 

Pattanástapasz

Nagy, vörös pattanások kínozzák, amelyek csak nehezen tűnnek el az arcáról? Bízza magát a pattanástapaszokra, amelyek tökéletes kiegészítői a problémás bőrre szánt kezeléseknek! Ezek a termékek azonnal mérséklik a kellemetlen, szemmel látható tüneteket.

A pattanástapaszt egyszerűen ragassza a tiszta és száraz arcbőr pattanásos területeire. A tapasz a bőrre simul, mérsékli a bőrpírt és megakadályozza, hogy a baktériumok továbbterjedjenek. Ha olyan kezelést keres, amely az éjszaka folyamán hat a pattanások ellen, ragasszon fel lefekvés előtt egy pattanástapaszt, és reggelre jelentős javulást fog tapasztalni.

Mitesszertapasz

Az eltömődött pórusok és a túlzott faggyútermelés fiatalok és felnőttek bőrén is jelentkezhetnek. A kellemetlen tüneteket már a kozmetikai szalonon kívül is kezelheti! Az eltömődött pórusokat tisztító tapasz egy szempillantás alatt megnyitja a pórusokat, mélyrehatóan megtisztítja őket, valamint eltünteti az orról a mitesszereket és a pattanásokat is.

Használata igazán egyszerű: Elég az orra ragasztani a tapaszt, a gyártó ajánlása szerint hatni hagyni, majd vele együtt lehúzni az arcbőr szennyeződéseit is.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Pattanástapasz és mitesszertapasz
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Márka
Arcbőrtípus
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   3
  •   1