Nálunk öröm vásárolni

SAJÁT ÜZLETEK ÉS ÁTVEVŐHELYEK

Az illatos üzleteinkben összekötjük az online vásárlást a személyes élménnyel. És több előnnyel is szolgálunk. A termékeket megrendelheti online, vagy személyesen kipróbálhatja a parfümöket és kozmetikumokat, melyeket internetes áron meg is vásárolhat. Az online megrendelését akár át is veheti az üzletünkben.

Szállítás már 790 Ft –tól

Több mint 60 átvevőhely a Csomagküldő rendszerén belül – csak 790 Ft.

90 nap pénzvisszafizetési garancia

Nálunk nem kell tartania a parfümök és kozmetikumok kiválasztásánál. Amennyiben meggondolta magát, küldje vissza a még nem használt terméket és mi visszaadjuk a termék teljes árát.

Önökért vagyunk itt hétfőtől – péntekig

Nem tudja, hogy milyen terméket válasszon, vagy segítségre van szüksége, tanácsot szeretne kérni. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Hétfőtől – péntekig Önökért vagyunk itt. Írhat nekünk e-mailt vagy felhívhat minket.

1150 márka 55 000 különféle terméke raktáron

Nálunk találhatja a legszélesebb parfüm és kozmetikai termékek kínálatát. Több mint 1150 márka 55 000 különféle termékét. Európából és a világból származó parfümök, arckozmetika, hajápolás, sminkelés, dermokozmetika és még sok más termékek teljes kollekcióit. Minden raktáron van, így nem kell várnia, hisz a megrendelését azonnal küldjük.

Merítsen ihletet tőlünk!

Sok érdekes cikket készítünk Önöknek a szépség világából, útmutatókat különféle termékek használatához, segítünk saját stílusa kialakításában. Szívesen játszunk, így Ön is játszhat velünk nagyszerű nyereményekért.

Szívvel csináljuk

Szeretjük a parfümöket és a kozmetikumokat. Szívesen próbálgatjuk, használjuk őket, figyeljük a divatot és az újdonságokat, ezért sokat tudunk róluk. Természetesen professzionális tanácsokkal tudunk szolgálni.