Ugrás a fő tartalomhoz

Hogyan működik a termékértékelések gyűjtése a Notinon?

Az értékelések többféleképpen is felkerülhetnek az oldalunkra:

Ha egyszer vásárol tőlünk valamit, idővel saját maga úgy dönt, hogy Ön is ír termékértékelést. Ez a leggyakoribb módja annak, hogy egy értékelés eljusson a weboldalunkra. Ezzel párhuzamosan, kis idővel a vásárlás után, küldünk egy e-mailt, amelyben arra kérjük, hogy írjon egy autentikus értékelést a termékről. A weboldalon elmentett véleményét ellenőrizzük a bejelentkezett felhasználó vásárlási előzményeiben, és ha a vásárló valóban megvásárolta tőlünk korábban a terméket, akkor az értékelést megjelöljük: Hitelesítve.

 

Olyan termékeket is értékelhet, amelyeket nem tőlünk vásárolt (például máshol vásárolta azokat). Az ilyen értékelések hitelességét nem tudjuk garantálni. Ugyanez vonatkozik a 2022. május 28-a előtt írt értékelésekre is, amelyekre szintén nem adunk semmilyen megjelölést, mivel nem tudjuk garantálni az értékelések hitelességét.
 

 

Influenszereknek és tesztelőknek ingyenes termékcsomagokat küldünk. Kipróbálják őket nekünk, és ha akarnak, írnak róluk egy értékelést. Az ilyen értékelést úgy jelöljük, hogy: Ajándék.

 
Semmilyen módon nem változtatjuk meg vásárlóinktól kapott értékeléseket. Az egyetlen kivétel az agresszív és kifejezetten vulgáris értékelések, amelyeket azonnal törlünk. Szerencsére ezekből nem sok van.
 
Szeretne Ön is értékelést írni? Jelentkezzen be, majd kattintson a profiljában a Megvásárolt termékek fülre, és válassza ki az értékelni kívánt terméket, vagy bejelentkezés után keressen rá közvetlenül a webáruházunkban.
 
2022. május 28-tól kezdve minden egyes értékelés eredetét és annak esetleges hitelesítését feltüntetjük. Régebbi értékelések lehetnek ugyan 100%-ban hitelesek, de nincs rá garancia.