Szempillaspirálok

Az Notino.hu - n vásárlóink kérésére bővítettük a legkedveltebb szemspirálok kínálatát. Kizárólag megbízható márkák minőségi termékeit forgalmazzuk kedvezőbb árakon mint a klasszikus parfümériák.

 

Népszerűek a Lancome, Bonjois, Max Factor, Clinique, L´Oréal Paris vagy Maybelline márkák termékei is. Érdemes kipróbálni a Bobbi Brown és Mary Kay márkák kiváló termékeit is. Általában a szempillaspirálokat a következő kategóriákba soroljuk: hosszabbító, göndörítő és dúsító. A nyári időszakban és sportolásnál a vízálló szempillaspirálok használata ajánlatos.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Szempillaspirál típusa
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   145
  •   46
  •   17
  •   7
  •   5
Bestsellerek

Az elengedhetetlen szempillaspirál

Ha más smink nincs is rajtad, a szempillaspirál akkor sem elengedhetetlen - láthatjuk rengeteg sminktanácsadó portálon. Ha rá is vesszük magunkat a pilláink festésére, hogyan keressük meg a legjobb szempillaspirált?

Akár ismerkedünk a sminkelés alapjaival, akár tapasztalt sminkmesterek vagyunk, mind szembesültünk legalább egyszer a szempillaspirálok végeláthatatlan választékával. Mielőtt kezünkbe akad a legjobb szempillaspirál, a számunkra tökéletes, biztosan belefutunk majd kevésbé sikeres darabokba is.

A kívánt hatás elérése

Mielőtt belekezdünk a legjobb szempillaspirál keresésébe fontos eldöntenünk, milyen végeredményt látnánk szívesen és még fontosabb alaposan szemügyre vennünk saját pilláinkat. Hosszúak, de kevés van belőlük, vagy pont fordítva? Netán se színe se formája? Ne keseredjen el! Miután tudja milyenek az alapok, azt kell kitalálnia mire vágyik igazán. A többit a szempillaspirál megoldja. Szóval dús pillákat, vagy inkább hosszú íves szempillákat szeretne?

Dúsító szempillaspirál

A dús pillák kiemelik a szemet és igazán erős, karakteres tekintetet kölcsönöznek. Csábos és hódító sminket készíthet velük. A dúsító szempillaspirál különleges, egyedi kefével rendelkezik, mely gyakran ívelt. A legtöbb ilyen kefe sűrű sörtékkel rendelkezik és a kefe maga nagyobb. Ha a kefe kicsit ívelt, akkor még könnyebben alkalmazható spirállal van dolgunk. A Max Factor szempillaspirál kínálatában bőven talál dúsító szempillaspirált különböző kefékkel ellátva.

Műszempilla hatású szempillaspirál

Vannak, akik nem elégszenek meg a dús és ívelt pillákkal, sokkal inkább vágynak a műszempilla hatásra. Létezik-e műszempilla hatású szempillaspirál? A Notinonál igen! Ezek a szempillaspirálok maximális hosszúságot adnak és intenzív színnel borítják be a szempillákat. Próbálja ki a L'oreal szempillaspirál False Lash Bambi termékét és mindenki megirigyli a pilláit.

Vízálló szempillaspirál

Elfelejtheti a meghatot könnyek kellemetlen érzését, és azt a pillanatot, mikor a tükörben meglátja a pandaszemek pillantását. A vízálló szempillaspirál hosszútávú pillákat eredményez és nem engedi, hogy azok bármikor elmosódjanak. A Maybelline szempillaspirál legtöbb típusa vízálló, így érdemes köztük keresgélni.

Színes szempillaspirál

Az egyszerű és hagyományos fekete szempillaspirál nem Önnek való? Ha jobban szeret kísérletezni és kicsit extrémebb színeket is szívesen bevállalna akkor van miből válogatnia. A dúsító szempillaspirál mellett már színes szempillaspirál is van bőven a piacon. Ha ilyen színes darabokat választana vegye figyelembe a szeme színét, hiszen egy-egy jól választott szín még megnyerőbb tekintetet adhat Önnek. 

Barna szempillaspirál

A barna szempillaspirál még kicsit sem extrém, sőt rengetegen választják ennek a színnek valamelyik árnyalatát, mert a feketét túlságosan sötétnek és mélynek tartják. Ez a szín a világos hajhoz és a világos bőrhöz mutat a legjobban. A barna szempillaspirál szinte már alap darab és a legtöbb márka kínálatában megtalálható, így nincs nehéz dolga a keresésével.

Fehér szempillaspirál

A fehér szempillaspirál gyakran a szempillák primereként szolgál, tehát alapot biztosít a spirálnak. A fehérre alapra felvitt spirál színe még intenzívebb és látványosabb. Mindemellett sűríti a pillákat így elérve a dús hatást. Természetesen használhatja magában is ezt a színt, ha hófehér pillákat szeretne.

Télen vagy a karácsonyi smink részeként kísérletezhet a fekete és a fehér szempillaspirál kombinációjával. Először vigye fel a pillák egészére a fekete szempillaspirált, majd hagyja megszáradni. A fehér szempillaspirált csak a pillák végére fesse így elérve a hókirálynő hatást.

Kék szempillaspirál

Ha szeret kísérletezni és az extrém megjelenést sem veti meg, akkor érdemes befektetnie egy kék szempillaspirál megvásárlásába. A barna szeműeknek illik ez a szín a legjobban, de bárkinek jól állhat, ha stílusosan kombinálja szemceruzával, tussal vagy szemhéjpúderrel.

Zöld szempillaspirál

A kék és zöld szemek még vadítóbbak lehetnek egy zöld szempillaspirál használatával. Ha egyedi megjelenést szeretne először fekete szempillaspirált használjon, és erre vigye fel - főleg a pillák végére a színes szempillaspirált. Kísérletezhet csak az alsó pillák kifestésével, vagy épp ellenkezőleg csak a felsők színesítésével.

Engedje szabadjára a fantáziáját és próbálja ki a Maybelline szempillaspirál valamelyikét. Kísérletezzen a Max Factor szempillaspirál megannyi színével. Ismerje meg a L'Oréal szempillaspirál választékát. A Notino oldalán rengeteg dúsító szempillaspirál közül válogathat, de műszempilla hatású szempillaspirál is akad bőven.

teljes szöveg szöveg elrejtése