Agyagmaszk

Az agyag arcmaszk igazi csodákra képes! Ismerje meg az agyagot, ezt a természetes anyagot, amelynek erejét és jótékony hatását már az ókori egyiptomiak is ismerték, adja vissza arcbőre egészségét és szépségét!

 

Az agyag finomra őrölt földanyag, amelyet ásványi anyagokkal (kalcium, kálium, magnézium, vas, szilícium), nyomelemekkel és más jótékony hatású anyagokkal gazdagítottak. Tökéletes abszorpciós és adszorpciós képességeivel eltávolítja az arcbőr szennyeződéseit, és revitalizál. Az agyagos arcpakolás így sokoldalú segítőtárs az akné, a tág pórusok és a mitesszerek elleni harcban, emellett pedig képes méregteleníteni és megnyugtatni a bőrt, ismét puhává és ragyogóvá tenni.

Agyagmaszkok arcbőrtípus szerint:

Az agyagban található ásványok és más elemek meghatározzák a színét és szépségápolási hatásait:

  • A zöld agyag képes gyorsan megszabadítani a zsíros bőrt a szennyeződésektől és a toxinoktól. A zöld agyagos arcpakolás ráadásul összehúzza a pórusokat, és puhábbá teszi a bőrt. Ideális agyagmaszk pattanásos bőrre.
  • A fehér agyag (kaolin) érzékeny, zsíros vagy érett bőrre alkalmas, mivel megnyugtatja és erősíti. A fehér agyagos arcpakolás hámlasztó hatású, azaz gyorsan eltávolítja az elhalt bőrsejteket, és szabályozza a faggyúképződést. Az agyag arcmaszk használata után az arcbőr csodásan matt és puha lesz.
  • A rózsaszín agyag könnyedén elbánik a bőrpírral és az irritációval, finoman megnyugtatja az arcbőrt, és javítja a bőr vérkeringését. Ráadásul ez a fajta agyagmaszk eltünteti a mitesszereket, de nem szárítja ki a bőrt.

Válogasson az olyan közkedvelt márkák agyagmaszkjai közül, mint a Vichy, a TONYMOLY vagy az Emma Hardie, és élvezze a ragyogó bőr érzését!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek