Szempillaspirál érzékeny szemre

Legyen tökéletes a szempillája és elbűvölő a pillantása, ha szeme érzékeny is. Hipoallergén szempillaspirállal könnyen és gyorsan hosszabbíthatja és ívelheti szempilláját, nemkívánatos vörösödés vagy könnyezés nélkül! Adjon szempillájának jó adag térfogatot és sűrűséget La Roche-Posay, Avène vagy Clinique érzékeny szemre használható szempillaspirál segítségével.

 

Hogyan használjunk szempillaspirált a lehető legjobban?

  1. Szempillaspirál alkalmazása előtt használjon szempilla ívelőt.
  2. A szempillaspirál keféjét húzza ki az üvegből, és kissé forgassa meg. Így tud megfelelő festékmennyiséget felvinni.
  3. Helyezze a szempillaspirált a szempillák tövéhez, a lehető legközelebb a szemhéjához, és hordja fel a festéket. A festék szempillán való lehető legjobb rögzítéséhez mozgassa az ecsetet cikk-cakk vonalban.
  4. A felső szemhéj pilláira két réteg festéket hordjon fel. Szempillája így nem lesz pókláb szerű, ami nem igazán szép.
  5. Használja a szempillaspirált alsó pilláira is. Tegyen alájuk egy szalvétát, hogy meggátolja a lenyomat kialakulását az arcbőrén.

Megtalálta a legjobb, érzékeny szemre használható szempillaspirált, amellyel maximális térfogatot és hosszúságot tud elérni? Ne feledje, hogy – mint minden kozmetikumnak – a szempillaspirálnak is van felhasználhatósági határideje. Allergiások számára használható szempillaspiráloknál kétszeresen tartsa ezt szem előtt, és amennyiben lejár a szempillaspirál felhasználhatósági ideje, cserélje újra.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szempillaspirál
Választott már
  • Érzékeny szemre
Szűrő
Bestsellerek