Max Factor 2000 Calorieszempillaspirál a dús pillákért

18×
Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál a dús pillákért
Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál a dús pillákért
árnyalat 01 Black 9 ml
1620Ft

Kód: MXF0004 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válasszon ajándékot a kosárban: zokni, pénztárca vagy egy trendi táska. Ne feledje, az ajánlat a készlet erejéig tart.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 10.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 12. 09.
  • termékleírás
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Max Factor 2000 Calorie termékleírás
Tulajdonságok

Akár 300%-kal nagyobb térfogat, intenzív fekete szín és már az 1. réteg után drámai tekintet - ismerje meg az ikonikus, klasszikus, sűrű kefével rendelkező Max Factor 2000 Calorie szempillaspirált!

Tulajdonságai:

  • a kefe akár 300%-kal nagyobb térfogatot ad a szempillának
  • az intenzív pigment hangsúlyos fekete színt biztosít
  • tekintete drámai megjelenést nyer, már az első réteggel

Hogyan használjuk:
A kefe segítségével hordja fel a szempilla teljes hosszára, a szempillák tövétől egészen a végükig. Intenzívebb tekintet eléréséhez alkalmazzon két réteget. Kerülje a szemmel való közvetlen érintkezését!

Tulajdonságok

Szín
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Max Factor 2000 Calorie vonatkozásában írtuk
Cikkek

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor 2000 Calorie