Korpásodás elleni sampon

Korpásodik a haja? Nincs ezzel egyedül!

 

A lakosság felének volt már az élete során a korpásodással problémája. A kínos viszketés és elhalt apró hámsejtek a ruháján kifejezetten kellemetlenül hatnak. A korpásodást sok minden okozhatja. Ide sorolható a fejbőr kiszáradása, a helytelen táplálkozás, a legyengült immunrendszer, de a nem megfelelő sampon és más hajkozmetika használata is. A fejbőr kezelésére használjon speciális korpásodás elleni készítményeket.

Kezdje a kezelést speciális korpásodás elleni sampon használatával! A korpásodás elleni sampon hidratálja a fejbőrt, meggátolja a bőr pikkelyesedését okozó mikroorganizmusok terjedését, és olyan nyugtató hatású anyagokat tartalmaz, melyek megszüntetik a bőr viszketését. A valóban minőségi korpásodás elleni sampon nem csak eltávolítja a már létező korpásodást, de megelőzi annak ismételt kialakulását is.

Válassza magának a legjobb korpásodás elleni sampont a notino.hu kínálatából és legyen szép és egészséges a fejbőre! Széles termékkínálatunkban a Bioderma, Eucerin, La Roche-Posay, Neutrogena, Vichy, Ziaja és más elismert márkák minőségi samponjait találja.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • Korpás haj
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   31
  •   4
  •   4
  •   2
Bestsellerek