Szemceruzák

A dekoratív kozmetikai termékek szemceruzák kategóriájában minősőgi és márkás szemceruzákat talál akár 75 % - al olcsóbban mint a klasszikus parfümériákban vagy drogériákban.

 

Forgalmazunk vízálló szemceruzákat is, amelyek esős időben vagy sportolásnál kiválóak. Az Notino.hu - n többek között vásárolhat fekete, szürke, barna, vagy sötét barna ceruzákat is. A lila, kék és zöld színű szemceruzák használata pedig főként a különleges alkalmakra ajánlott. Az egyes ceruzák ellenkező végén egy speciális szivacs található, amellyel különleges sminkelési hatás érhető el. Ezeket a hatásokat a füstös sminkelésnél lehet a legjobban hasznosítani.

Kizárólag megbízható gyártók kozmetkai termékeit forgalmazzuk, a következő márkák termékei közül válogathat, mint például a Bourjois, Mary Kay vagy Helena Rubinstein. Kínálatunkból a legigényesebb vásárlók is tudnak választani. Az érzékeny szemmel rendelkező vagy kontaktlencsét viselő hölgyek minden bizonnyal értékelni fogják a speciális szemceruzákat érzékeny szemre.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek