Szemceruzák

Bestsellerek

Emelje ki pillantását a legjobb szemceruza segítségével! Mindegy, hogy fehér szemceruzát keres a tekintet élénkítésére, kajal szemceruzát füstös sminkhez, vagy vízálló szemceruzát zord időjárásra, nálunk biztosan megtalálja az Önnek való terméket.

Hogyan válasszunk szemceruzát?

Fontos a szemceruza keménysége. A keményebb szemceruza helyettesítheti a szemhéjtust, és precíz vonal rajzolható vele. A puhább kajal szemceruza ellenben könnyebben eloszlatható, így jól jöhet egy füstös sminkhez. A kajal szemceruzával húzott vonal általában határozottabb és tartósabb is.

Uszodába készül, vagy esik kint az eső? Akkor nyúljon egy vízálló szemceruza után, amelyet sem a víz, sem a könnyek nem moshatnak le. Egészítse ki egy vízálló szempillaspirállal is, és kész a smink, amely nem hagyja Önt cserben. Érzékeny szemre hipoallergén szemceruzát válasszon, amely nem tartalmaz potenciálisan irritációt okozó anyagokat.

A szemceruzák színei

Amint eldöntötte, hogy milyen típusú szemceruza a leginkább megfelelő Önnek, következhet a szín kiválasztása:

  • A fekete szemceruza igazi klasszikus. A megfelelő szemceruza használatával egyetlen vonással rajzolhat igéző szemeket.
  • A barna szemceruza a fekete szemceruzához képest lágyabban emeli ki a tekintetet. Természetesebb megjelenés érhető el vele, és előnyös például a szőkék számára.
  • A fehér szemceruza optikailag nagyítja a szemet. Használja például a szem belső sarkába vagy a felső szemhéj kontúrozására.
  • A rózsaszín, zöld vagy kék szemceruza lehetővé teszi, hogy kísérletezzünk és szabadjára engedjük a képzeletünket. Színes sminkre vágyik, de nincsen hozzá szemceruzája? Keskeny sminkecsetet használva húzzon vonalat színes szemhéjpúderrel.

Mire lesz szüksége?

A precíz vonal mindennek az alapja! Ne feledkezzen meg a szemceruza-hegyezőről, amely tökéletesen hegyes szemceruzát biztosít. Kínálatunkban saját hegyezővel felszerelt szemceruzát is talál.

Válasszon egy új Clinique, Rimmel vagy Bourjois szemceruzát, és élvezze a mindenkit lenyűgöző, tökéletes sminket!

teljes szöveg szöveg elrejtése