Levegős hajformázó

Néhány perc alatt alakítson hullámos vagy – ellenkezőleg – teljesen egyenes frizurát, pontosan úgy, ahogy azt elképzeli!

 

Vásároljon Philips, Babyliss vagy Rowenta levegős hajformázót, és frizurája tökéletes lesz!

A levegős hajformázó előnyei

  • A levegős hajformázó, vagyis levegős hajsütővas egy készülékben ötvözi a hajszárító és a körkefe tulajdonságait.
  • A levegős hajformázó nedves, félszáraz és száraz hajra is használható a kívánt frizura elkészítéséhez.
  • A levegős hajformázók többségének keféje – rövid és hosszú hajhoz történő használathoz – a haj hosszúsága szerint cserélhető.

Hogyan válasszuk ki a legjobb levegős hajformázót?

  1. A kefe anyaga – rozsdamentes acél, kerámia vagy turmalin kefék közül választhat. Pont ezek a legkíméletesebbek az ön hajához.
  2. Rotáció – a forgókefés levegős hajformázók a fix levegős hajformázóktól eltérően a frizura könnyebb alakításához forgókefével rendelkeznek.
  3. Teljesítményfelvétel – mutatja a levegős hajformázó hatékonyságát. 50 W - 1 200 W értékekkel találkozhatnak. A teljesítményfelvételnek a hajformázás igényességéhez kellene igazodnia.
  4. A levegős hajformázó funkciói – minél több funkció, annál több lehetőség. A leghasznosabbak közé tartozik a hideg levegő, az ionizáció, a kétirányú forgás, illetőleg a nagyobb biztonságot szolgáló automatikus kikapcsolás.
  5. Hőmérséklet-beállítás – tönkretétel ellen védi a haját.
Légfúvási sebesség – a levegős hajformázó sebességváltoztatási lehetőségének köszönhetően kézben tarthatja a frizurakészítést.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek