Skip to main content

Highlighterek és highlighter púderek

Szűrő
Ár

Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   48
  •   5
  •   3
  •   1
  •   1
Bestsellerek

Adjon ragyogást és fényt az arcának! A highlighter olyan pigmenteket tartalmaz, melyek visszaverik a fényt. Ezeknek a pigmenteknek köszönhetően az arcbőre csak úgy sugárzik majd az egészségtől!

Hogyan válasszuk ki a legjobb highlightert

Első lépés a megfelelő konzisztencia kiválasztása: azaz, hogy highlighter púder, folyékony highlighter vagy highlighter stift legyen-e? Amennyiben csak a tekintetét szeretné ragyogóbbá tenni, válassza a szemkörnyék highlightert. Aztán folytassa a megfelelő színárnyalat megválasztásával úgy, hogy az harmonizáljon az arcbőre színével. Az arany színárnyalatok a napbarnított bőrhöz illenek jobban. A fehér vagy gyöngyház highlighterek inkább a világosabb bőrűeknek állnak jól.

Hová vigyük fel a highlightert

A highlightert az arccsont felső részére, az orr élére, a szemöldök alá, a belső szemzugokhoz és a felsőajak fölé visszük fel. Akkor lesz tökéletes a hatás, ha mindig vékony rétegben hordjuk fel, és alaposan el is dolgozzuk.

A notino.hu széles kínálatában a közkedvelt Bourjois, Makeup Revolution, Pupa illetve Artdeco márkájú highlightereket is megtalálja. Válassza közülük az önnek leginkább megfelelőt!